Što trebate znati ako volite Vodenjaka?

Što trebate znati ako volite Vodenjaka?

Što trebate znati ako volite Vodenjaka?
  • Objavljeno: Subota, 13.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ako ste u ljubavnom odnosu s Vodenjakom, svakako se želite upoznati s nekim njegovim osobinama kako bi taj odnos bio što kvalitetniji.

Pročitajte zabavne činjenice o Vodenjacima!

Vodenjaci su jako emotivni

Možda nisu emotivni kao većina ljudi, ali Vodenjaci gaje snažne osjećaje. Nikada se nećete morati pitati kako se osjeća i što misli Vodenjak jer će vam sam reći.

Vodenjaci su savršeni ljubavnici

Vodenjak je idealističan i ima visoke standarde. Ako je za partnera odabrao upravo vas, to znači da ste osoba koja može zadovoljiti te standarde. Vodenjak je izbirljiv ljubavnik i točno zna što traži kod partnera.

Saznajte kako zavesti Vodenjaka!

Vodenjaci imaju jedinstven stil

S Vodenjakom ćete većinu stvari raditi prvi put u životu. On želi biti jedna i jedina osoba koja s vama radi to što volite. Želi se osjećati posebno, a to ćete postići tako da mu pokažete svoju ljubav.

Vodenjaci žele slobodu i obavezu

Vodenjaci žele biti u vezi, ali pod svojim uvjetima. Očekuju vjernost i bezgraničnu ljubav. To ne znači da će vas Vodenjak prevariti, ali sigurno ne želi biti vezan niti kontroliran.

Vodenjaci od vas žele učiti

Ako ga naučite nešto novo, sigurno ćete zadržati njegov interes. Vodenjak cijeni intelektualne razgovore i otvoren um.

Provjerite kako se Vodenjak slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Održavajte odnos zanimljivim

Vodenjaci obožavaju izazove i ne podnose rutinu. Dok vodite ljubav, nemojte uvijek koristiti jedan položaj jer Vodenjak neće dugo ostati s vama.

Vodenjaku morate pomoći u emocionalnom povezivanju

Vodenjaci nisu jako emotivni i njima je važno da njihov partner to zna. Neće izražavati emocije tako lako kao drugi znakovi Zodijaka. Svoju privrženost će pokazivati djelima. Vrlo često postaju usamljeni, čak i ako su u vezi. To ne znači da je problem u vama. Jednostavno su takvi sa svim ljudima.

Vodenjaci vole prljave riječi

Što se tiče seksualnog života, Vodenjaci jako dobro reagiraju na strast i prljave riječi. Obožavaju kada se tijekom seksa priča jer je njima mentalna stimulacija ponekad važnija od fizičke stimulacije.

Budite misteriozni, samopouzdani i pomalo nedostižni

Ako volite Vodenjaka, trebate biti svjesni da ga nećete imati nikada u potpunosti. Da biste zadržali njegovu pažnju, morate biti pomalo nedostižni. U njegovom društvu ostanite samopouzdani i glupirajte se.

Jednostavno nestanite jednu večer u tjednu i recite mu da nešto morate obaviti. U odnosu uvijek morate unositi određenu dozu misterioznosti. To će Vodenjaka izluditi i htjet će znati što to radite kada niste s njim.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ako volite Vodenjaka, oslobodite ga

Ne morate previše brinuti oko prevare. Za njih sloboda znači da mogu raditi što žele, a da ste uz njih. To ne znači da će vas prevariti. Nikada neće zloupotrijebiti svoju slobodu. Vodenjak bez slobode ne može živjeti i jedino slobodan može biti sretan.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije