Tjedni horoskop od 15. do 22. 2. 2016.

Tjedni horoskop od 15. do 22. 2. 2016.

Tjedni horoskop od 15. do 22. 2. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Zračni znakovi i podznaci će uživati

Bilo je teško, bilo je strmo, bilo je naporno. Bili smo zabrinuti, imali smo puno obaveza, bili smo napeti i ozbiljni. Preispitivali smo se. Žalili. Popravljali. Mučili. To vrijeme „težine“ s ovim tjednom upravo završava. Klaustrofobija je završila.

Odjednom se količina zraka i kisika povećala, odjednom su telefoni kao mahniti počeli zvoniti, mailovi, SMS-ovi, chatovi. Kupuje se online, nema se vremena lutati po trgovinama. Kupuje se vrijeme. Pozivi stižu sa svih strana, preklapaju se, prekidaju se, započinju ponovo. Dogovori su brzi, spontani, na cesti u prolazu.

Merkur u Vodenjaku

Ideje frcaju (snimajte ih i brzo zapisujte, jer "kako došlo tako ošlo"), sva ona zakočenost je otkočena odjednom. Želimo nove telefone, nove laptope, nove gadgete. Skidamo genijalne aplikacije, ubrzavamo i pojednostavljujemo si sve jer ovaj Merkur u Vodenjaku je brz, mnogostruk, umnožen, umrežen.

Merkur se vratio na stupanj Vodenjaka na kojem je započeo retrogradno kretanje. Sada ga smatramo „normalnim“ u „nenormalnom“ Vodenjaku. Oksimoron. Baš kao i vrijeme koje je pred nama. Zračni znakovi i podznaci će uživati. Druženja ne da neće nedostajati, nego nećete stići svagdje gdje biste željeli biti, gdje ste pozvani.

Venera u Vodenjaku: Ljubav koja skida okove

Spontanost, sloboda, ne marenje za regule, nebriga za društvene norme. Sloboda u izražavanju, što na umu, to na drumu. Jarac se susprezao, Vodenjaku susprezanje ne pada na pamet.

Vodenjak je progres. Pa očekujmo progres u komunikaciji, ali i u ljubavi. Jer ovaj tjedan i Venera napušta Jarca. Što će se sve napustiti iznenada, ne možemo nagađati jer štošta će i započeti iznenada.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Pojam ljubavi, a Venera je ljubav, spojen sa znakom Vodenjaka, ipak nema veze s onim što većina nas smatra ljubavlju. Njena ljubav je prijatelj, njena ljubav je čudak, njena ljubav je svemirac. Njen izabranik je toliko svoj i slobodan da mnogi ne znaju što bi s tolikom slobodom. Zaljubljuje se u individualnost, originalnost, neobičnost. Nadahnuta je trenutkom. S Venerom u Vodenjaku ne pričajte o jarčevskim temama, rakovskim temama. Niti mari niti razumije niti priznaje. Odabacuje okove svega što nas zakiva.

Bronhi, lakše se diše

Ovo je vjerojatno jedina Venera koju možete prevariti, ispričati joj što i kako se dogodilo i koja će reći: Ok! Desi se! Bio je to trenutak slabosti. Razumijem. Jer za nju, vi niste prevarili nju, vi ste napravili svoj vlastiti odabir. A njen odabir da oprosti je u stvari njena volja i želja da i dalje bude s vama jer ste za nju i dalje posebni. Budimo realni, pričamo o istinski evoluiranim primjercima ove pozicije, molimo da ovo ne smetnete s uma. Ova pozicija traži visoko razvijenu osobnost i individualnost. Istinsko poznavanje sebe, ili barem prepoznavanje. I ovisi naravno o vašim natalnim kartama.

Venera ulazi u znak Vodenjaka 17. veljače u drugom dijelu dana. Vjerujemo da će to velika većina nas osjetiti, iznanadno. Kao „Bronhi, lakše se diše“. Ako vas je morila nesretna i neuzvraćena ljubav, iskoristite ovu poziciju Venere i oslobodite se. Ne mahnitajte. Jer ova žena je i mahnita. Pomalo luckasta.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Znakovi pokraj puta

Jer nakon ove pozicije stiže Venera u Ribama, a ta voli sebe pribiti na križ patnje. Svi ciklusi na nebu su uvjetovani i u slijedu. Kako iskoristimo potencijal ove Venere, slijed priče slaže se za sljedeću poziciju Venere. Uzrok i posljedica. Akcija i reakcija. Volja ove Venere je jaka, pokreće ju njena želja, one su savršen spoj.

Sada je vrijeme da se uključite u radionice, grupe, da posegnete za metodama koje otkrivaju „Tko sam?„ „Kamo idem?“ „Što točno želim?“. Sada su uvidi i informacije dostupni svima. Sada su Andrićevi „Znakovi pokraj puta“ svagdje!

Sretni vam nenajavljeni, nepredvidljivi, frenetični, kaotični, radosni, ispunjeni druženjem i prijateljstvom dani i susreti s Merkurom i Venerom u Vodenjaku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije