Istražite jezive karakteristike horoskopskih znakova!

Istražite jezive karakteristike horoskopskih znakova!

Istražite jezive karakteristike horoskopskih znakova!
  • Objavljeno: Subota, 13.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Uvijek razmišljate o smrti. Na putu prema poslu pitate se što će se dogoditi ako prijeđete cestu ispred pokretnog automobila a dok vozite, pitate se što će se dogoditi ako okrenete kotač desno. Usredotočeni ste na smrt.

Bik

Vi ste uhoda. Možete provesti sate na društvenim mrežama. Ako je vaš bivši ili simpatija s nekim lijepim na slici, pronaći ćete profil te osobe, pregledati sve slike i saznati informacije poput datuma rođenja ili što najviše voli jesti. Možda čak „slučajno“ naletite na njih u omiljenom kafiću ili dućanu.

Blizanac

Vi ste vješti lažljivac. U stanju ste ispričati nevjerojatne priče i natjerati ljude da u njih vjeruju. Ponekad lažete samo zbog zabave. Samo da vidite što sve možete postići.

Rak

Vi ste opsesivni. Ako vam se netko svidi, postat će središte vaše svakodnevice. Tip ste osobe koja bi mogla nauditi partneru ako otkrije prevaru, a da nakon toga ne osjeća ni najmanju grižnju savjesti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Lav

Ponekad zamišljate vlastiti sprovod. Prvo zamislite tko će se prvo pojaviti, zatim tko će najglasnije plakati i tko bi bio najljepši. Ovo je bolesna fantazija koja vam daje na važnosti.

Djevica

Preko dana, nevini ste mali anđeo a čim padne noć, maštate o seksu i nekim poprilično bizarnim stvarima koje prolaze kroz vaš um. Uglavnom razmišljate i maštate o stvarima koje još niste iskusili.

Vaga

Povijest vaših pregledanih serija, filmova i online tražilica je prilično jeziva. Gledate neke doista uznemiravajuće stvari. Da nadležne institucije dođu do vašeg računala, lako bi vas zamijenili za serijskog ubojicu.

Škorpion

Otrovne misli su vaša svakodnevica. Kada držite u naručju malo dijete, razmišljate o tome kako biste ga mogli ozlijediti. Kada vidite lijepu osobu, zamišljate da ste ju odgurnuli nasred prometne ceste. Nikada to ne biste zaista učinili, ali uvijek o tome razmišljate.

Strijelac

Možete pogledati nekoga u oči i, bez imalo emocija i pokazane empatije, reći da mu je umrla baka. Ponekad ne osjećate emocije koje biste možda trebali. Ponekad se ravnodušni i ne možete si pomoći.

Jarac

Planirate smrt svojih prijatelja i članova obitelji. To ne znači da ih želite povrijediti. To je samo vaša mentalna vježba. Pokušavate shvatiti kako ćete se pobrinuti za svako ubojstvo samo da biste vidjeli koliko ste pametni.

Vodenjak

Često razmišljate što biste rekli tijekom sprovoda vašeg člana obitelji ili prijatelja. Ne smatrate to bolesnim, već kreativnim. Što može biti kreativnije od pisanja emocionalnog govora?

Riba

Kada sanjarite, razmišljate o zastrašujućim stvarima kao što je pitanje: što bi se dogodilo da vas je netko došao upucati. U tim fantazijama, vi ste junak, osoba koja je ubila lošeg čovjeka i spasila dan.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije