Mjesečni horoskop po znakovima za LISTOPAD

Mjesečni horoskop po znakovima za LISTOPAD

Mjesečni horoskop po znakovima za LISTOPAD
  • Objavljeno: Srijeda, 02.10.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

OVAN

Na početku ovog mjeseca morate se koncentrirati na završavanje ranijih obaveza kako vam cijeli mjesec ne bi bio previše naporan i previše aktivan. Ako ne završite ranije zadatke, nećete imati vremena za odmor, relaksaciju, ali ni za dobar provod. Odvojite dobar dio dana za poslovne aktivnosti, a kraj dana ćete imati za druženje s prijateljima i obitelji. Ako želite ostvariti veću financijsku dobit, morate se više truditi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Upoznat ćete jednu interesantnu osobu tijekom trećeg tjedna mjeseca. No, znate i sami da vi nikada ne biste mogli prevariti vašeg partnera, previše je ljubavi i emocija između vas.

Mnogi parovi prolaze kroz krizu, naročito kada je veza dugačka i kada emocije splasnu. Stalno morate raditi na usavršavanju vaše veze i morate tražiti rješenje za probleme kojih će biti sve više. Osjetljivi ste na promjenu vremena i kako mjesec prolazi tako će vam biti sve napornije i teže prilagoditi se vremenskim uvjetima. Na svaku najmanju promjenu vaš organizam reagira burno i nemate snage raditi bilo što. Ipak, vaš organizam je takav i morate mu dati vremena da se aklimatizira i privikne na novu rutinu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije