Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK
  • Objavljeno: Subota, 02.03.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

VAGA

Početak mjeseca naporan je kao i svaki drugi, ali dobra vijest je da vas čeka odmor u drugoj polovini mjeseca. Do tada ćete brojati dane i čekati da odmor dođe što prije, a kada dođe taj trenutak, osjećat ćete se bolje nego ikada. Jednostavno se nećete moći sjetiti kad ste se zadnji put osjećali tako dobro. Još uvijek ne znate koliko će odmor trajati, ali potrudit ćete se da ga iskoristite maksimalno i na pravi način.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Iako vas mnogi prijatelji, koji su vam prijatelji samo radi reda, žele vidjeti i provesti vrijeme s vama u ispijanju kave i ogovaranju osoba koje vam nisu drage, vama jednostavno nije do toga. Svaki slobodan trenutak želite provesti ili s voljenom osobom, ili sami, uz neku dobru knjigu. Svaki poziv vas uznemiri i dekoncentrira i nadate se da nije još jedan od tih nevažnih poziva na kavu, ali ipak otiđite jer morate imati par prijatelja s kojima ćete moći izaći na sat ili dva, u suprotnom ćete ostati sami. Samoća će vam možda odgovarati u početku, ali nakon vremena će vam biti dosadno bez igdje ikoga.

Ne uzimate svoju terapiju na vrijeme i to će uzeti maha. Ako se trenutno osjećate bolje, ne znači da trebate potpuno izbaciti lijekove koje ste pili, bez obzira na to radi li se o alergiji ili nekom drugom zdravstvenom problemu. Lijekove uzimajte dokle god vam je liječnik to odredio, u suprotnom će vam se simptomi vratiti u još jačem obliku. Ne igrajte se sa svojim zdravljem ako ne želite završiti na dodatnim pretragama koje će vas uznemiriti i oduzeti vam dodatno vrijeme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije