Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK
  • Objavljeno: Subota, 02.03.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

LAV

Prvi tjedan ovog mjeseca otvara vam vrata za brojne poslovne šanse, ako im se dovoljno posvetite i angažirate se oko njih, iskoristit ćete šanse na pravi način. Mlađi suradnici koji su tek primljeni na posao, željni su dokazivanja. Imat ćete konkurenciju, ali ćete im pokazati da ni vi niste za bacanje. Morat ćete im priznati da imaju više energije od vas, što je i razumljivo, imaju više motivacije i želje za uspjehom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Negdje sredinom mjeseca je moguće privatno putovanje od svega nekoliko dana, i to sasvim neplanirano, ali će vam dobro doći da odete malo i odmorite se od svakodnevnih obaveza. Na putovanje će ići mala, ali odabrana grupa ljudi, i svi oni će vam odgovarati. Vaša energija će se poklopiti s njihovom pa će sve to dovesti do jednog lijepog i opuštenog provoda. Kada se vratite, bit ćete puni pozitivne energije i imat ćete više snage posvetiti se novim poslovnim obavezama i radnim zadacima.

Zdravstvena situacija nije baš na najboljem nivou, ali ste vi zadovoljni. Ne osjećate bolove i imate energiju, a to vam je trenutno najbitnije. Krajem mjeseca je moguće da se pojave neki znaci umora i neki novi simptomi pretjeranog umora. Ako to potraje, najbolje bi bilo da se savjetujete s liječnikom oko toga što trebate promijeniti u svojim svakodnevnim aktivnostima kako bi to eliminirali. Pripazite na unos soli i pijte dovoljno tekućine da izbjegnete dehidrataciju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije