Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK
  • Objavljeno: Subota, 02.03.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

BLIZANCI

Ovog mjeseca nećete moći dugo biti mirni i spokojni. Samo prvih par dana je rezervirano za mirno stanje, a poslije tog perioda čekaju vas burni i naporni razgovori i pregovori bez obzira na to o kojem se aspektu vašeg života radi. S voljenom osobom morate iskreno porazgovarati o tome u kojem se pravcu kreće vaša veza jer vidite da ovako više ne ide. Morat ćete uložiti svoj trud i svoje vrijeme ako ne želite da vam i ova veza propadne.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

S druge strane, ni financijski vam nikako ne ide i uvijek vam manjka novca. Koliko god se trudili da budete štedljivi i da kupujete samo ono što vam je potrebno, pored svega toga još uvijek nemate dovoljno novca, a tako će biti i u narednom periodu. Pokušavate naći dodatni posao, ali trenutno niste spremni za još dodatnih obaveza. Ako pronađete novi posao, izgubit ćete svu energiju koja vam je i ovako na izmaku.

Zdravstvena situacija je stabilna, ali nemojte to uzimati zdravo za gotovo. Morate izbaciti stare, loše navike koje su ponovno postale dio vašeg života. Jedno vrijeme ste bili na pravom putu i eliminirali ste one navike od kojih ste se osjećali loše, ali čim izgubite živce, opet posežete za njima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije