Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK
  • Objavljeno: Subota, 02.03.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

VODENJAK

Novac vam je trenutno najbitniji, ali u dubini duše znate da je to pogrešno razmišljanje. Ipak, ne možete odoljeti, volite novac i želite ga imati još i više. Da biste ga dobili, još više morate dodatno raditi pa tako ulazite u začarani krug. Uskoro će vam biti dosta svega, ali dok se to ne dogodi, radite i zarađujte koliko želite, ali imajte na umu da vam to neće nadomjestiti neke druge nedostatke, a najviše vam nedostaje emocija i nježnosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Ulazak u novi ciklus i drugi tjedan ovog mjeseca će dovesti do stabilnosti na poslovnom polju, ali i dosta burnih događanja na ljubavnom polju. U ljubavi nikada nećete naći mir ako nastavite s ovakvim ponašanjem. Bez obzira kako izgledate, vaša osobnost odbija suprotni spol i, ako želite to promijeniti, morate promijeniti pristup.

Druga polovica mjeseca donosi vam poboljšanje na zdravstvenom planu i konačno ćete se osjećati odmorno, a tako se niste osjećali zadnjih nekoliko tjedana. Iskoristite ovaj period da se dobro naspavate i odmorite za neka buduća događanja i buduće obaveze. Jedan detaljan sistematski pregled vam ne bi škodio, odavno ga već odgađate, a kako u drugoj polovini mjeseca nemate toliko obaveza, vrijeme je da se posvetite svom zdravlju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije