Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK

Mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK
  • Objavljeno: Subota, 02.03.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

RIBE

Cijeli mjesec je izuzetno povoljan za nove poslovne prilike i samo od vama ovisi hoćete li iskoristiti nove šanse za neka poznanstva ili ne. Posjetit ćete nekoliko manifestacija gdje će biti velika imena iz vašeg poslovnog svijeta i morat ćete im pristupiti na jedan elegantan i hladnokrvan način ako želite ostaviti dobar utisak.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Ako ste spremni za ljubavnu avanturu, onda ćete ju i dobiti. Bez obzira na to hoće li ta avantura postati nešto ozbiljnije ili će ostati na nivou strasti i flerta, druga polovica mjeseca otvorena je za nova emotivna poznanstva. Moći ćete birati s kim želite probati neke nove stvari, tko zna, možda vas čeka i neko romantično putovanje.

Vaše zdravlje je idealno, vi jednostavno nemate vremena biti bolesni i bez energije. Vaš posao i ljubavni život daju vam elana i motivacije da se iz dana u dan borite sa svim mogućim prehladama i bolestima koje ljudi oko vas imaju, a neće vas uspjeti zaraziti. Ipak, nastavite sa zdravom prehranom i konzumacijom vitamina i minerala, umjereno konzumirajte alkohol i čuvajte se propuha i gaziranih pića, na njih ste posebno osjetljivi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije