Mjesečni horoskop za prosinac: OVE znakove očekuje veliko uživanje i prosperitet!

Mjesečni horoskop za prosinac: OVE znakove očekuje veliko uživanje i prosperitet!

Mjesečni horoskop za prosinac: OVE znakove očekuje veliko uživanje i prosperitet!
  • Objavljeno: Petak, 01.12.2017.
  • Broj pregleda: 21.229
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Tema: savjetuje se uzdržanost u svim aspektima života.

Ovog mjeseca naglasak će biti na razvoju karijere i ispunjavanju vaših ambicija. Ipak, planetarni utjecaji stvaraju mnoge kontradikcije u različitim aspektima života. Uslijed retrogradnog Merkura, morate uložiti dodatnu energiju kako bi održali ravnotežu između različitih životnih oblasti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Pokušajte pronaći duhovnu vrijednost u svemu čime se budete bavili u prosincu. Materijalne i duhovne vrijednosti moraju biti u ravnoteži kako bi postigli uspjeh u životu. Iako izgleda teško, nije toliko komplicirano.

Karijera i širenje poslovanja bit će vrlo uspješno, a vaši kontakti će igrati glavnu ulogu u tome. Vaš naporan rad bit će priznat od strane vaših pretpostavljenih i bit ćete nagrađeni poboljšanjem statusa i zarade. Neptun i Uran vam na polju financija ovog mjeseca pružaju prosperitet. Novac vam dolazi zahvaljujući smjelim financijskim akcijama, ali uz unaprijed razmotren rizik.

Utjecaj Saturna na vaš ljubavni život izaziva određenu dozu opreza. Dozvolite ljubavi lagano da procvjeta. Ukoliko ste u braku, trudite se da razumijete svog partnera. Oni bez partnera, ovog mjeseca naići će na mnoštvo romantičnih prilika. Imate naklonost Venere da novac trošite na osobne stvari i ulažete u sebe.

Zdravlje je dobro, povedite računa o prehrani i fizičkoj aktivnosti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije