Mjesečni horoskop za prosinac: OVE znakove očekuje veliko uživanje i prosperitet!

Mjesečni horoskop za prosinac: OVE znakove očekuje veliko uživanje i prosperitet!

Mjesečni horoskop za prosinac: OVE znakove očekuje veliko uživanje i prosperitet!
  • Objavljeno: Petak, 01.12.2017.
  • Broj pregleda: 21.009
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Bik

Tema: povoljan mjesec za napredovanje u profesiji i ljubavi.

Bikovi će imati mogućnost ostvariti svoje ambicije ukoliko organizirano i uspješno budu upravljali različitim aspektima svog života.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Nakon trećeg tjedna prosinca Bikovima na dnevni red konačno dolaze planovi o putovanju u inozemstvo kao i potreba duhovnosti. Retrogradni Merkur bavit će se vašim financijama, kao i nekim dubljim razmišljanjima o životnim dostignućima.

Tokom druge polovine mjeseca možete vidjeti rezultate vašeg napornog rada. Također, možete očekivati sjajne poslovne ponude tijekom prosinca. Zvijezde su Bikovima naklonjene tijekom prosinca i s financijskog aspekta. Pomažući drugima da postanu prosperitetniji, postajete bogatiji. Pravilnim upravljanjem financija, vaša zarada će rasti. Sve nepotrebne troškove treba smanjiti, a višak novca trebalo bi iskoristiti za rješavanje starih dugova. Ulaganje u nekretnine u ovom mjesecu Bikovima također može biti profitabilno. Podrška partnera u vašim financijskim poduhvatima bit će također prisutna. Planetarni utjecaji u prosincu primorat će vas da razmišljate o velikim planovima za pravljenje veće sume novca.

Onima koji svoju drugu polovicu još uvijek nisu pronašli, pružat će se razne romantične prilike. Oni zauzeti mogu očekivati bolju i prijatniju komunikaciju sa svojim partnerom. Bračni sukobi bit će riješeni u vašu korist.

Doći ćete u kontakt s utjecajnim i bogatim ljudima.

Zdravstveno stanje se uvijek može poboljšati redovnim vježbanjem i fitnesom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije