Mjesečni horoskop za prosinac: OVE znakove očekuje veliko uživanje i prosperitet!

Mjesečni horoskop za prosinac: OVE znakove očekuje veliko uživanje i prosperitet!

Mjesečni horoskop za prosinac: OVE znakove očekuje veliko uživanje i prosperitet!
  • Objavljeno: Petak, 01.12.2017.
  • Broj pregleda: 21.009
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Vaga

Tema: održavanje ravnoteže između karijere i emocija.

U prosincu, karijeru treba rješavati na drugačiji način nego inače. Morate pratiti tok situacije i na osnovu toga određivati kako ćete postupiti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Oni koji su u potrazi za poslom neće imati problem s poslovnim ponudama nakon sredine prosinca, ali mogu imati poteškoća prilikom donošenja najbolje odluke. Nakon 24. 12. ponuda za posao treba biti detaljno razmotrena.

Utjecaj planeta na financijsku situaciju je vrlo snažan i povoljan, ali iziskuje ozbiljne napore s vaše strane. Pozicija Plutona omogućiti će priljev novca. Trebalo bi razmišljati o poboljšanju vaših financija tako što ćete biti kreativni i razmišljati i o novom načinu zarađivanja. Ipak, ukoliko time budete preokupirani može doći do konflikta unutar obitelji.

Oni koji nisu u romantičnoj vezi imat će dosta mogućnosti da u istu uplove, ali pretežno zabave radi. Posvećenost i prisnost bit će odsutni ovog mjeseca. Ukoliko već jeste u emotivnoj vezi može doći do izvjesnih turbulencija uslijed planetarnih utjecaja. Kretanje Marsa pomoći će vam da pronađete rješenje nakon 10. 12. Ukoliko planirate proširenje obitelji, o tome razmišljajte nakon toga.

Zdravlje može biti očuvano samo uz dovoljnu količinu odmora. Povedite računa o kondiciji i fizičkoj spremi, jer je u zdravom tijelu je zdrav duh.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije