Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj
  • Objavljeno: Utorak, 09.06.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Ako se osjećate kao da ste zarobljeni i mislite da svaki problem donosi još problema, nemojte poricati i susprezati te osjećaje. Umjesto da se skrivate u svojoj stvarnosti, dopustite nekome da uđe u vaš privatan svijet. Možda nećete upravljati situacijom, ali ćete dobiti novu perspektivu ako podijelite svoje dileme s drugima.

Moguće je da će vas obuzeti osjećaji restrikcije, usamljenosti i ranjivosti. Pristupite svemu s odlučnošću i učinite ono što treba biti učinjeno. Prestanite se zamarati oko prošlih događaja i brinuti o greškama koje ste davno napravili. To je put kojim ste morali ići da biste bili točno tu gdje jeste.

Lipanj vas može dovesti do onoga za što vjerujete da su emocionalne, mentalne i fizičke granice. Odgovor leži u tome da prihvatite svoju situaciju točno onakvu kakva ona jest. Tek tada ćete moći početi vjerovati u sebe. U vama postoji unutarnja borba koja vas sprječava da uživate u stvarnosti. Zbog toga ne možete prihvatiti čak ni ono što osjećate. Morate naučiti otpustiti sve kočnice i granice kako biste se mogli opustiti. Iako će one uvijek biti prisutne (svi imamo kočnice i granice), neće više stavljati toliki pritisak na vas. Tek tada ćete moći prepoznati koji je vaš idući korak kojeg morate poduzeti.

Organiziranjem, sortiranjem, analiziranjem i postavljanjem prioriteta ćete omogućiti ostvarenje određenog cilja. Sav trud će se sada isplatiti. To neće biti fizički napori, već mentalni i emocionalni. Život vam pokušava pomoći da izgradite čvrste temelje za svoju budućnost. Morat ćete odustati od nekih planova kako bi se sve u konačnici odvilo onako kako treba.

Ovomjesečni događaji će vam dati do znanja da svoje planove morate početi provoditi u djelo, korak po korak. Suočite se s činjenicama koje ste duže vrijeme izbjegavali. Sortirajte ih, detalj po detalj. Budite svjesni svoje tvrdoglavosti i prihvatite da je upravo ona uzrok svih vaših problema. Kada se suočite s činjenicama o sebi, tek tada ćete doživjeti snažan i umirujući doživljaj postignuća.

U ovom mjesecu ćete vjerojatno previše analizirati, što znači da već imate odgovore koje zapravo odbijate prihvatiti. Koncentrirajte se na realan ishod. Vizualizirajte i osjetite rezultate koje želite. Budite svjesni načina na koji vaše misli, vjerovanja ili akcije stvaraju probleme. Poričete li svoje prave osjećaje, gubite svoju slobodnu volju.

U ovom mjesecu ćete se možda fokusirati na najgore u svakoj situaciji. Potrebno je da počnete vjerovati u sami sebe. Bez vjerovanja u samoga sebe nećete biti sposobni vidjeti dalje od svojih problema i mislit ćete da ne postoji nada. Uz sve to, u lipnju vas čekaju neke prepreke, čija je svrha da shvatite da se ograničavate puno više nego što trebate. Lipanj predstavlja prekretnicu i jedinstven uvid u to što trebate napraviti da biste izgradili život kakvog želite.

Istovremeno ćete razmišljati negativno, biti suočeni s preprekama, sami sebe gurati izvan svojih granica i biti nesigurni u ono što zapravo želite postići. Lipanj će vam se činiti teškim mjesecom, sve do trenutka kada shvatite njegovu svrhu. Tada ćete vratiti samopouzdanje, shvatiti koje su vaše opcije, učiniti stvari lakšima i prestati se brinuti oko situacija nad kojima nemate kontrolu. Iz prošlosti ste naučili puno, a sada je vrijeme da počnete vjerovati u budućnost.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije