Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj
  • Objavljeno: Utorak, 09.06.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Složena energija u lipnju će omogućiti bolji način komuniciranja, čak i u ekstremnim situacijama. No, postoji opasnost da ćete takve situacije prepoznati tek onda kada se nađete usred njih.

Morate početi brinuti o osobnim potrebama i prestati se osjećati kao žrtva. Iako neke okolnosti uistinu jesu izvan vaše kontrole, lipanj vam daje priliku da prepoznate i cijenite sreću koja već postoji u vašem životu i da tu pozitivnu energiju pretvorite u divna prijateljstva i odnose. Morate shvatiti kako se osloboditi negativnih osjećaja, kao što su beznađe ili zamjeranje. Ispod tih osjećaja se nalazi optimizam.

Bilo da to primjećujete ili ne, sada ste u ciklusu kreativnosti, sreće, ljubavi, smijeha, društvenih interakcija, komunikacije i prirodne ljepote. Ovo su darovi koji će promijeniti način gledanja na život i učiniti lipanj nadasve uspješnim mjesecom. Nema potrebe da forsirate osmjeh ili da budete lažno sretni. Samo dopustite sami sebi da osjećate sreću koja je u vama i ona će postati stvarna.

Ako vam krivnja govori da je pogrešno biti sretan dok drugi nisu, zapamtite da je krivnja vrlo često neopravdana. Sjetite se da vaša sreća neće pomoći ili odmoći nekome da se oporavi i postane sretan. Ako dopustite da vas obuzme krivnja, ona će negativno utjecati na sreću većeg broja ljudi. Dopustite drugim ljudima da uživaju u vašem optimizmu i sreći kada im je to najviše potrebno.

U lipnju se određeni dio vibracija fokusira na fizičku privlačnost, a jedan dio njih se fokusira na emocionalni magnetizam. Ova kombinacija će vam omogućiti da brzo i učinkovito rješavate probleme, a istovremeno emocionalno zacjeljujete.

Prošlost i dalje utječe na vaš život i sada već pomalo crpi vašu energiju. Žaljenja su nepotrebna. Zapravo, trebali biste o prošlosti razmišljati kao o izvoru mudrosti, kao o iskustvima iz kojih ste nešto naučili. Vrijeme je da počnete stvarati nova iskustva tako da naučite nešto od starih iskustava i dopustite sami sebi da živite u sadašnjosti.

Budite prijateljski nastrojeni i ohrabrujući. Budite ljubazni i pomažite. Pokušajte se usredotočiti na ono što je zaista važno. Komunicirajte iskreno s prijateljima i obitelji. Nemojte misliti da će se svatko složiti s vama. Zapamtite koji su vaši prioriteti i nemojte pružati podršku ničemu u što ne vjerujete.

U ovom mjesecu ćete moći primijetiti svoje osobine u drugim ljudima. To će biti osobine koje ne volite i ne cijenite. U ovom vrlo kreativnom i inovativnom ciklusu ćete se možda morati boriti s destruktivnim elementom, ili s osobom koja je daleko od kreativnog, srdačnoga i sretnog sugovornika. Ako se nađete u takvoj situaciji, spriječite paniku, šok ili nevjericu. Nemojte pokušavati kontrolirati ili dominirati. Sreća dolazi jedino iznutra i može imati pozitivan utjecaj na druge samo onda kada je istinska.

Bit ćete ugodno iznenađeni kako se sve samo od sebe počinje rješavati kada se prepustite prirodnom ciklusu, protoku energije tijekom dana i noći, i prihvatite život, ali i smrt. Ljudski život je samo mali dio velike slike. Šire shvaćanje svih situacija će vam pomoći da ostvarite dubinsko iscjeljenje i ljubav.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije