Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj
  • Objavljeno: Utorak, 09.06.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 9

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Nesebičan i realističan stav je ono što vam je sada potrebno da biste shvatili određene činjenice o ljubavi. U lipnju se trebate fokusirati na dom, odgovornosti, partnera, ljubavnika, djecu, ljubimce, članove obitelji, zdravlje, prijatelje i sve drugo što vam je važno.

Na površinu izlaze vaši najdublji osjećaji. Snažni emocionalni pokreti su sada neizbježni. Jednom kada im se prepustite i počnete ih pokazivati, shvatit ćete koliko ste zapravo ljubavi ispod svega toga sakrili i kako vas zadržavanje tih osjećaja zapravo čini bolesnima. Možda vjerujete u to da vaše trenutno zdravstveno stanje utječe na to kako se osjećate, ali u stvarnosti ono kako se osjećate direktno utječe na vaše zdravstveno stanje. Brinite o svojem tijelu. Ako ćete predugo zadržavati osjećaje, vrlo brzo ćete se naći u situaciji u kojoj ćete ih odjednom sve otpustiti.

Budite oprezni s time da ne odete u krajnosti dok pokušavate obraniti svoj položaj, načela ili uvjerenja. Lipanj nudi priliku za novi početak i ljubav. Ljubav mora biti slobodna. Ljubav koja se održava pod kontrolom je sve samo ne slobodna. Ljubav se može samo dati i konstantno izmjenjivati.

Osjećaj krivnje vam otežava prihvaćanje da zapravo mrzite nekoga za koga tvrdite da ga volite jer vam krivnja ne dopušta da osjetite svoje prave osjećaje. Krivnja vam otežava da shvatite da je u vama prisutan strah, ljutnja i mržnja. Poričete te osjećaje. Ipak, prihvaćanje onoga što osjećate može lipanj učiniti prekrasnim i punim ljubavi.

Nitko na Zemlji nije u stanju voljeti sve ili svakoga. Bezuvjetnu ljubav možete razviti, ali ne prema svima ili svemu. Neki ne žele primiti ljubav. Takve osobe nije moguće voljeti jer one ne vole same sebe.

Pokušajte prihvatiti da se svi razvijaju vlastitim tempom koji može biti drugačiji od vašega. Ne možete od drugih očekivati da budu onakvi kakvi želite da budu.

Možda ćete se početi pitati gdje je vaš dom. Možda će se početi javljati sjećanja na djetinjstvo, stare susjede, braću i sestre, roditelje, djecu, stare prijatelje ili neke druge situacije koje su postale drage uspomene.

Svi smo u potrazi za svojim mjestom pod suncem. Za neke to može biti geografsko područje, a za neke ono što potiče strastvenost. Čak i oni koji vole iskreno neće uvijek dijeliti iste ideje i želje. Prihvaćanje individualnosti će smanjiti osjećaj zbunjenosti i spriječiti nastanak konflikata u važnim odnosima. To će vam pomoći da prepoznate trenutak kada ćete biti na pravom mjestu. To ćete osjetiti iznutra.

Također ćete shvatiti da vas nitko neće moći u potpunosti prihvatiti onakvima kakvi jeste dok god sami sebe ne prihvatite. Ljubav i bliskost se mogu ostvariti, ali tek onda kada je pojedinac slobodan biti ono što želi, naučiti ono što želi i kada shvati kuda želi ići. Rutina i ono što je poznato teško donose nešto zanimljivo i novo. Budite strpljivi. Starih navika se nije uvijek lako riješiti.

U ovom mjesecu je vaš glavni problem prihvaćanje odgovornosti. Trebate shvatiti da bilo kakav pokušaj kontroliranja ili dopuštanje nekome drugome da vas kontrolira, ne donosi ljubav ni mir unutar vašeg odnosa. Potrebno je uspostaviti ravnotežu kako biste mogli napraviti prostora za sve one koje želite u svom životu.

Ovo je idealno vrijeme da napravite ono što ste htjeli već dugo napraviti, ali i da se riješite svega što vam otežava život.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije