Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj
  • Objavljeno: Utorak, 09.06.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 8

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Ovo je razdoblje u kojemu ćete biti zauzeti i to će direktno utjecati na vaše najdublje osjećaje. Ono što mislite neće stvarati probleme. Ono što osjećate će početi utjecati na događaje u ovom mjesecu, a iznimno je važno prepoznati razliku između emocija i misli. Svoje osjećaje trebate razumjeti bez da ih objašnjavate. Osjećaji su tu da ih osjećamo, a pozitivno razmišljanje bez iskrenog prihvaćanja osjećaja je zapravo samozavaravanje.

Raznolikost je ono što vam sada treba. Ako svoje aktivnosti ograničite na samo jedno mjesto, vjerojatno ćete se početi osjećati ograničeno i propustit ćete potencijal za napredovanje. Kada vam rutina postane dosadna, radite samo ono što zaista morate i, ako je ikako moguće, radite to na drugačiji način.

Ovaj ciklus vas poziva na konstantan pokret i promjene. Ovo je vrijeme za uzbuđenja, snalažljivost i nalete adrenalina, ali i odmaranje, odnosno odmaranje od poznatoga. Očekuje vas putovanje ili neki drugi oblik upoznavanja druge kulture. Ovo je svakako vrijeme za promjene.

Ako se nađete u situaciji u kojoj se osjećate nelagodno, budite jako oprezni. Ovaj ciklus se odvija u brzom tempu i jako je nepredvidiv. Naglašava slobodu, iznenadne i neočekivane situacije, ali i zloupotrebu moći. Može vas dovesti do ljudi, mjesta i stvari koje su potpuno drugačije, nepoznate, egzotične, neobične i predstavljaju izazov. Stvari se odvijaju izuzetno brzo pa ćete možda postati skloni nezgodama ako se dovoljno ne fokusirate. Mogli biste se izgubiti u nečijoj tuđoj realnosti ili se naći u situacijama koje biste inače izbjegli.

Dok ćete promatrati kaos i obmanu u svijetu, obratite pažnju i shvatite da ste odgovorni za vlastitu dobrobit. Bit će vam teško brinuti o nekome drugome ili sigurno krenuti naprijed dok god to ne shvatite.

Vibracije u lipnju se bave fizičkim, materijalnim, financijskim i seksualnim aspektima života. Možda ćete trebati razviti dublju zahvalnost prema svojem tijelu. Počet ćete gledati sebe na drugačiji način. Počet ćete shvaćati ljepotu svoje moći i slobodne volje, i počet ćete zračiti iznutra prema van.

Samo zapamtite da svi ne mogu ni neće imati isti način razmišljanja. Bilo bi pametno da se fokusirate na osobe koje su prijateljski nastrojene prema vama i vašim potrebama. Fokusirajte se na osobe koje su na istoj valnoj duljini kao i vi.

Nemojte pretjerivati u užicima koji potiču osjećaj ugode, ali su zapravo oblici ovisnosti - uključujući hranu, alkohol, izlaske, droge, računalo, televizor ili bilo što drugo što postaje navika bez koje ne možete. Pretjerivanje u bilo čemu ovaj mjesec može donijeti veliki broj problema. Vama trenutno treba zdrav razum. Razmišljajte na način da vam svaki oblik ovisnosti u određenom trenutku počinje oduzimati moć.

Moguće je da će vam samo jedan slučajan susret ili jednostavan razgovor pružiti hrabrost koja vam je trenutno potrebna. Jedina stvar koju sada trebate promijeniti je sumnja u samoga sebe koja se stvorila prethodni mjesec. Ovaj mjesec vas poziva da cijenite ono što već imate i to iskoristite kako biste mogli dobiti ono što želite. Vrijeme je da promijenite nešto u svojem životu. Možda nećete htjeti maknuti se od neke situacije samo zato što ste se na nju navikli. No, sada vas život tjera na to da skupite više hrabrosti, prihvatite promjene i otpustite sve što vam ne odgovara, a istovremeno nastavite samopouzdano prema naprijed.

Jedan od glavnih darova kojeg vam donosi lipanj je profit iz prethodnih grešaka. Prepoznajte ih i prihvatite, shvatite njihove posljedice i prestanite ih ponavljati. Tada ih više neće biti. To će biti vaše iskustvo. Jeste li blizu toga na napravite istu pogrešku? Ovaj put definitivno promijenite pristup.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije