Horoskop za srpanj

Horoskop za srpanj

Horoskop za srpanj
  • Objavljeno: Srijeda, 01.07.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

U srpnju će planeti biti u vrlo stabilnoj i jedinstvenoj situaciji. To je posljedica nekoliko planetarnih kombinacija koje su netipične za drugi mjesec ljeta. Prvo, treba napomenuti da će utjecaj Sunca drastično oslabiti i predati dominantan položaj Mjesecu koji je u svojoj sadašnjoj fazi glavni protagonist svih znakova. Mjesečeva pozitivnost će se ravnomjerno rasporediti na svim područjima našeg života. I u najsloženijim situacijama će svatko od nas dobiti barem neku podršku i priliku za pobjedu. U isto vrijeme, čeka nas povećana aktivnost Marsa koji je sljedeći pravi saveznik svih znakova. Energija Crvenog ratnika će omekšati, a to će spriječiti nekontroliranu agresiju. Trebali bismo govoriti o utjecaju Saturna koji će ovog mjeseca također imati pojačan pozitivan utjecaj i postati nebeski vođa dvaju trigona odjednom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zemljani trigon će, nažalost, ostati bez nebeskog vođe. Neće biti niti jedan planet ili satelit među svim tijelima Sunčevog sustava koji bi pružio podršku Zemljanim znakovima. To vjerojatno neće biti značajno, pogotovo ako u obzir uzmemo pozadinu pozitivne energije koja označava ovo razdoblje. U isto vrijeme, Vatreni i Vodeni trigon će imati istog nebeskog vođu. To će biti Saturn. U srpnju će ovaj planet zauzeti jedinstvenu poziciju zbog čega će njegovi energetski tokovi imati čudesnu i još nezamislivu dinamiku koja se doista može označiti kao anomalija! Zato će Vodeni i Vatreni znakovi dobiti kvalitetnu podršku. S jedne strane, raspršivanje pozitivne energije dovodi do njenog manjeg intenziteta, a s druge strane, jamči Vodenim i Vatrenim znakovima pomoć na svim područjima. Nebeski vođa Zračnog trigona će biti Pluton i njegova pomoć će se uglavnom osjetiti u sferi osobnih odnosa. Teško je predvidjeti metode kojima će tamni planet pomagati, stoga budite oprezni.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Govoreći o nebeskim objektima čija će energija biti najrazornija, moramo spomenuti da će Uran širiti snažnu negativnost. S obzirom na općenito pozitivnu energetsku pozadinu, taj utjecaj nije ključan. Treba ga uzeti u obzir jer je, u smislu energije, Uran daleko od najslabijeg planeta Sunčevog sustava. Neće biti usamljen u svojoj želji da uništi naše živote. Neptun će također pokušati usredotočiti svoju pažnju na nas, ali je njegova negativnost puno manje intenzivna.

Ovan

Ovan će dobiti prilično snažnu podršku nebeskih tijela. Prvo, Mars (vladar Ovna) će biti posebno jak i njegova podrška će biti najjača u prvim danima mjeseca uglavnom u sferi osobnih odnosa. To je vrlo neobična situacija jer će srpanj biti neobičan mjesec za sve znakove zodijaka. Drugi ključni saveznik Ovnova je Sunce. U isto vrijeme, Saturn će biti još jedan pouzdan i moćan saveznik. Venera će usredotočiti svoju negativnost na sferu osjećaja i emocija, iako je malo vjerojatno da će imati opipljive rezultate jer će Mars imati snažan utjecaj.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Financije i poduzetništvo će biti zanimljiva sfera. S jedne strane, okolnosti će biti na vašoj strani. To znači da ćete lako završiti projekte do određenog datuma. Štoviše, vaša učinkovitost će značajno porasti i partneri će vam pružiti još više mogućnosti! Dakle, čini se da je situacija oko vas pozitivna. Komplikacije i dvosmislenosti leže u činjenici da ćete imati nekoliko mogućih puteva razvoja. Svaka od ovih staza je dobra i na kraju svake je meta na koju ciljate. Međutim, ti putevi su apsolutno nespojivi. Znate li što to znači? Morat ćete izabrati. To će biti složenije za one koji vode vlastiti posao jer će imati granice u pogledu izbora. Ne možete ni zamisliti kako je to odbiti pravu priliku, čak ako je to u korist drugog. Samo ne čine fatalnu grešku jureći na dvije strane odjednom, čak i ako mislite da to možete. Stvarnost je drugačija, tako da bi bilo bolje da se koncentrirate i donesete pravu odluku jer će ona u budućnosti utjecati na vaš život.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubav će imati puno mirniji smjer. Na samom kraju, nitko neće zahtijevati brzo rješavanje komplicirane dileme. Naprotiv, sve će govoriti u korist opuštanja i uživanja u životu. U stvarnosti, to je upravo ono što trebate učiniti! Idealno je vrijeme za godišnji odmor i putovanja. Ako ne možete otići na godišnji odmor, onda barem iskoristite vikende. Bez obzira na sve, ne propustite ove čudesne dane kada će cijeli svijet tijesno surađivati s vama. Postoje mnoga mjesta koja se nalaze blizu vas, ali nikada vam nisu privukla pozornost.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije