Numerologija za srpanj

Numerologija za srpanj

Numerologija za srpanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06.07.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Ne, vi niste u zaostatku. Trenutno ste na pravom mjestu u pravo vrijeme i sada trebate djelovati. Srpanj donosi dinamičnu energiju koja vas potiče na djelovanje. Ne trebaju vam sve činjenice kako biste mogli krenuti naprijed. Točne informacije će vam, s druge strane, biti potrebne, ali od njih nećete imati nikakve koristi ako ih nećete razumjeti.

Fokusirajte se na ulogu koju imate u svijetu. Zapamtite da vaše uvjerenje da nemate moć daje drugima više snage nego što je zapravo imaju. Budite oprezni dok odabirete put kojim ćete ići. Nemojte se natjecati s drugima, već budite svoji i jedinstveni. Ponudite drugima ono što možete i to ponudite od srca.

Zapitajte se koje su točno promjene potrebne u vašem životu, ali i u svijetu. To trebaju biti promjene na području politike, ekonomije i društva. Morat ćete preispitati uvjerenja koja ste imali o novcu, vodstvu, statusu i autoritetu. Prihvatite stvari onakvima kakve one jesu i prestanite ponavljati iste greške.

Budite iskreni prema samima sebi i prihvatite svoje osjećaje. Tuga je neizbježna, naročito kada shvatite koliko vam zapravo nešto nedostaje. Te osjećaje trebate prihvatiti, ali i ostaviti u prošlosti kako biste mogli krenuti dalje.

Strah je, također, neizbježan. Kuda ćete sada ići? Kako ćete započeti? Podsjetite se da broj 1 predstavlja početak, zbog čega je sada idealno vrijeme da započnete s nečime novim. Neke stvari se neće odvijati po planu i to će početi stvarati osjećaj ljutnje koji morate pobijediti kako god znate.

Nema sumnje u to da je u vašem životu započelo jedno potpuno novo razdoblje. S vremena na vrijeme ćete se osjećati nemirno, ali ćete većinu vremena imati koncentraciju i odlučnost za provođenje željenih promjena. Nećete znati kako je nešto doživjeti ako se ne prepustite novim iskustvima. Prestanite živjeti u prošlosti, obratite pažnju na svoje želje i počnite ih ostvarivati.

Ovo razdoblje je odlično da započnete s planiranjem i realizacijom novog projekta. Uspjeh ćete bez sumnje postići kada ćete raditi ono što volite. Nestrpljivost i agresivnost su znaci da ne vjerujete sami sebi, zbog čega ćete biti u nemogućnosti vjerovati ostalima, a nećete moći očekivati niti da oni vjeruju vama. Sada je potrebno da postignete mir i suradništvo.

Nema potrebe za time da drugima naudite dok ostvarujete svoje ciljeve. Ako već jeste moćni, utjecajni ili bogati, obratite pažnju na to koliko je takav status teško zadržati. Bit ćete sretniji i održavat ćete svoj status dulje ako ćete prema drugima biti dobri, otvoreni i iskreni.

Postojeći resursi i kontakti vam mogu donijeti nove prilike u kojima ćete moći konstruktivno iskoristiti svoje talente. Talentirani definitivno jeste, ali ste do sada imali poteškoća u tome da taj talent iskoristite u svrhu postignuća željenih ciljeva.

Cijenite i zaštitite ono što je vaše. Preuzmite kontrolu nad svojim životom i prestanite pokušavati kontrolirati druge. Slušajte svoju intuiciju. Tada ćete moći znati jesu li vaši planovi ostvarivi ili ne. Da biste mogli napraviti ono što želite, bit će vam potrebna sloboda. To ćete postići tako da prestanete biti ovisni o drugima, ali i da prestanete očekivati od drugih da budu ovisni o vama.

Zapamtite da nikoga ne trebate uvjeravati u svoje sposobnosti. Jedina osoba, koju trebate uvjeriti u to da jeste sposobni, ste vi sami.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije