Numerološka prognoza za svibanj: saznajte koga čekaju velike promjene a kome se vraća bivša ljubav!

Numerološka prognoza za svibanj: saznajte koga čekaju velike promjene a kome se vraća bivša ljubav!

Numerološka prognoza za svibanj: saznajte koga čekaju velike promjene a kome se vraća bivša ljubav!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 30.04.2018.
  • Broj pregleda: 2.775
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 2

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Nakon što ste se prošlog mjeseca suočili sa vlastitom stvarnošću, vjerojatno ste željni napraviti neke pozitivne promjene, ali još uvijek ne vidite najbolji pristup. Ne žurite. Morate doći do novih spoznaja i prilagodbi prije nego uspijete povratiti stabilnost koju želite.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Usporite. Kretanje kroz čudne vibracije će u svibnju zahtijevati otvoren i pozoran um. Nema svjetlosti koja će vas voditi. U stvari, jedino svjetlo koje vam može osvijetliti put se nalazi u vama, a to je ujedno i jedina svjetlost koja vam zapravo može pomoći oživjeti osjećaj dostojanstva. Pritajite se i svakodnevnim poslovima pristupajte polako i tiho. Surađujte ​​i pomognite gdje možete i pitajte za pomoć ako vam je potrebna.

Sjetite se kako je godina počela i pogledajte gdje ste sada. Primijetite kako ste povezani na svima i svime oko sebe i kako rješavate određene ljude i situacije. Ako je vaš pristup dao dobre rezultate, nastavite. Ako nije, budite iskreni prema sebi. Tek se onda možete opustiti od stresa, i lagano se kretati u boljem smjeru.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Za početak, ne morate potrošiti svaki trenutak vrteći u glavi nedavni događaj ili sukob, ili brinuti o tome što će biti sljedeći problem. Neizražene emocije uzrokuju napetost. Osjetite ih i izrazite. Tada ćete shvatiti što treba učiniti. Pripremite ostvarive planove koji odgovaraju smjeru u kojem želite ići.

Nemojte se bojati naglih bljeskova intuicije ili čudnih snova. Usporedite ih sa stvarnim stanjem. Ovaj mjesec se emocionalno buđenje pokušava pomiješati s ambicijom. Povratne informacije mogu potaknuti što treba. Budite oprezni i sjetite se da probleme na koje naiđete možete okrenuti u svoju korist. U ovom neobičnom i možda nadrealnom mjesecu, učite o snazi ​​koja dolazi s prihvaćanjem realnosti.

Budite taktični. Pazite kome ćete se pridružiti i budite vrlo svjesni igara koje ljudi igraju kako bi dobili ono što žele. Ne možete si priuštiti gubitak vremena ili resursa. Nemojte sniziti standarde.

Odgovore koje ćete tražiti možete naći u detaljima. Obratite pozornost na velike aspekte koje obično ignorirate. Slušajte pažljivo, ne samo ono što drugi govore, već i vlastite unutarnje odgovore. Pokušajte biti fleksibilniji i opušteniji.

Budite svjesni svojih prednosti i slabosti. Ovdje se radi o lekcijama prihvaćanja sebe i uvažavanju vlastitih vrijednosti. Možda ćete se morati izvući iz nekog ostatka (tuga), frustracije (gnjeva) ili zbunjenosti (strah) kako biste naučili ovu lekciju. Možda ćete se naći pred moralnom dilemom kako biste shvatili pravi smisao slobode.

Energija koja vas okružuje u svibnju može, na prvi pogled, izazvati osjećaje neadekvatnosti, ranjivosti i nespremnosti. Možda smatrate da trebate učiniti više za sebe ili druge. Opustite se. Dovoljno je učiniti ono što možete. Krivnja nas tjera da mislimo kako ne činimo dovoljno, ali shvatite da već činite dovoljno.

Najnovije

Najčitanije