Numerološka prognoza za travanj 2017. godine

Numerološka prognoza za travanj 2017. godine

Numerološka prognoza za travanj 2017. godine
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.04.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 5

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Prihvatite da završava jedna faza života. Prva 4 mjeseca predstavljaju vaše putovanje iz prošlosti. Travanj označava kraj tog puta, kraj starih tenzija, mržnje i straha. Završetci ne moraju uvijek biti bolni. Često možete osjetiti kako se oslobađate tereta i počinje se oblikovati ugodnija stvarnost. Osjetite napetost i bol iz prošlosti, i pustite ih da odu. Osjetite ih. Prihvatite ih. Izrazite se.

Nakon rastanka sa starim emocijama uvijek slijedi optimizam i samoprihvaćanje. Kada je uključeno toliko emocija, može biti teško pronaći svjetlo na kraju tunela. Konačno ste iskreni prema sebi, znate što želite i ne želite u svom životu.

Dajte si vremena za prilagodbu na promjene za koje niste bili spremni. Ponekad može biti teško izraziti osjećaje gubitka ili čežnje kada su istovremeno isprepleteni s osjećajem olakšanja i optimizma. Nemojte misliti da su neki osjećaji pogrešni. Svi osjećaji, uključujući i strah od preuzimanja pune odgovornost za budućnost, su dio onoga što se mora doživjeti kako biste se približili slobodi. Uskoro ćete shvatiti da su mnogi vaših strahovi neutemeljeni i da doista možete učiniti stvari koje ste nekada smatrali nedostižnim!

Bijes prema drugima može biti prikriveni bijes prema sebi koji se javlja zbog straha. Sada stojite na prekretnici između starih nezadovoljavajućih stanja i novog, slobodnog načina života. Vrijeme je za pustolovinu, hrabrost, razumijevanje i toleranciju. Obnovite ljubav unutar odnosa zaboravljajući na potrebu za kontrolom. Kontrola nije ljubav. Ljubav nije vlasništvo.

Pročitajte numerolološku analizu za 2017. godinu!

Ovo je prilika za osobni i profesionalni razvoj. Imali ste mnogo različitih iskustava u životu, a sada je vrijeme da ih iskoriste za donošenje odluka koje se temelje na onome što ste naučili u prošlosti.

Travanj je vrijeme za oprost a posebno je važno da oprostite sebi. Možda ćete se podsvjesno kriviti za stvari koje vam više jednostavno ne znače ništa ili stvari koje nisu bile vaša krivnja. Prošlost je prošla. Danas ste slobodni. Možda još uvijek niste oslobođeni posljedica nekih pogrešaka, ali ste oslobođeni samih pogrešaka. Sjetite se da je posljedica poveznica između rezultata i uzroka, i dopustite sebi stjecanje iskustava koja dolazi od učenja iz pogreške.

Ovo je vrijeme davanja. Jednostavno zato što želite, a ne zato što osjećate krivnju ili strah. Davanje može uključivati ​​ darivanje ili odustajanje od nečega. Postoji mnogo načina na koje možete dati. Dajte i nova će se vrata otvoriti za vas.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije