Tjedni horoskop od 12. do 19. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 12. do 19. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 12. do 19. 9. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 12.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Sjedite skrštenih ruku i ne poduzimajte ništa

Ako vam u ponedjeljak treba izgovor za izostanak s posla, ima više dobrih razloga za to. Ne samo da je Mjesec bez aspekata u Jarcu, nego i kvadrat Merkura Marsa počinje točno u ponedjeljak. To (uz činjenicu da je Merkur još uvijek retrogradan) čini odlične uvjete kada je riječ o stvarima kao što su slanje neprimjereno neprijateljskih e-mailova ili da vas suradnik poželi verbalno napasti.

Kvadrat Sunca i Marsa, koji je točno u utorak, aspekt je od kojeg se treba držati podalje. Pametno je sjediti skrštenih ruku i ne poduzimati ništa.

U međuvremenu, Jupiter je proveo prvi puni tjedan u znaku Vage od 2005. Nije bilo velikih aspekata Jupitera s bilo kojim drugim planetom, no i to je u redu... Cijela godina u znaku Djevice bila je prilično iscrpljujuća za ovog sretnika i ovaj blagi osjećaj pozitive je dovoljan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Pomrčina Mjeseca u petak

Velik dio srijede čeka nas još jedno razdoblje neaspektiranog Mjeseca, ovaj put u Vodenjaku, što bi moglo utjecati na produktivnost. Izgledi za ljubavni život poboljšavaju se malo u srijedu i četvrtak, kada Mjesec ulazi u znak Riba.

Ako vam se sviđa astrologija i želite nepotrebno paranoizirati, svidjet će vam se pomrčina Mjeseca u Ribama u petak. Da, eklipsa može donijeti iznenadne i neobične okolnosti, ali ne zaboravite da nisu sve neobične okolnosti loše. Za većinu nas to će biti samo još jedan pun Mjesec. Ispada da je pun Mjesec u Djevici ili Ribama najluđi pun Mjesec u godini. Budući da stvara kvadrat s Marsom, u petak navečer treba biti oprezan.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni vikend

Vikend dating će vjerojatno biti malo dramatičniji nego inače, s obzirom na to da je Mars u trigonu s Uranom točno u subotu i Venera nasuprot Uranu točno u nedjelju, a oba aspekta imaju utjecaj cijeli vikend. Snažni seksualni porivi i neobične privlačnosti zvuče zabavno, zar ne? Ako želite organizirati zabavu za nekog posebnog, ciljajte sredinu dana u nedjelju, kada se Mjesec povezuje s Uranom i pojačava cijelu situaciju.

Konačno, Venera sekstil Mars nije točno do sljedećeg ponedjeljka, ali će biti već na snazi ovaj vikend. Kada je riječ o aspektima koji mogu dovesti do ljubavnog uspjeha, ovaj apekt je dobar koliko se dobar može biti. Sekstili su ipak suptilni i obično sekstil Venera-Mars treba malo gurkanja da bi se počelo. No uza sve druge aspekte Venere i Marsa ovaj vikend, svakako biste trebali koristiti zaštitu. Mislim, zaštititi svoje osjećaje. Da, to je to ...

Vitashop

Najnovije

Najčitanije