Tjedni horoskop od 5. do 12. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 5. do 12. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 5. do 12. 9. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Osjetno olakšanje

Radimo, popravljamo, čistimo, uređujemo, pregovaramo, premišljamo se, razmišljamo, kritiziramo i možda sitničarimo na nebitnim detaljima? Djevica je zadužena za sve navedeno, a koncentracija planeta i aspekata u njoj i ovaj tjedan ima najveći utjecaj.

Ono što se bitno mijenja u našim životima od ovog tjedna i obilježit će sljedećih godinu dana je prelazak Jupitera iz znaka Djevice u Vagu. Olakšanje će biti osjetno. Pretjerano sumnjičanje, nesigurnosti, glancanje, peglanje, kritiziranje i beskrajne provjere provjera, gube naboj jer Jupitera u Vagi zanima kako stojimo s odnosima, dogovorima, partnerstvom, ljubavi. Bit će opsežan kada su te teme u pitanju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Da se razumijemo, on ne donosi nužno med i mlijeko, iako je poznat kao dobrotvor među planetima, on stišće gas u kakvom god stanju nas zatekao, bila to eskalacija lošeg odnosa ili promjena na bolje u stabilnu ili trajnu vezu.

Prava, beskompromisna veza

Ako čeznete za partnerom, ta žudnja će se s njime udeseterostručiti, odnosi i veze će tražiti pošten dogovor, ne kompromisno rješenje u kojem je netko zakinut, nego doslovno poštenu igru u kojoj su svi zadovoljni ishodom, izgradnja takvog odnosa glavna je tema ovog tranzita.

Druženje će nam više značiti, povezivanje i udruživanje, čovjek više nije otok sam za sebe sljedećih godinu dana, trebaju mu drugi.

Ljepota i lepršavost

Venera u znaku Vage ide prema svom sekstilu sa Saturnom i to je aspekt koji će dati konkretnu podršku ako radite na sebi ili na odnosu s nekom osobom. Saturn čak i u sekstilu traži dogovornost i konkretnost. Traži rad, koji Veneri u Vagi prirodno teško pada, zli bi rekli lijenoj, oni dobroćudni bi je ipak nazvali zračnom i lepršavom.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vrijeme Vage je i vrijeme neodlučnosti, no Saturn iz Strijelca joj ipak daje prijeko potreban balans da bi se krenulo dalje.

Vaga je estetika, pa se ovaj tjedan možete odlučiti za neku estetsku promjenu, sebe, doma ili… kozmetički zahvat odnosa. Ovaj tjedan, sljedeći već imamo neke nove izazove.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije