Tjedni horoskop od 15. do 22. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 15. do 22. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 15. do 22. 11. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 16.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Probirač dobije otirač

Napeti aspekti u studenom se nastavljaju. Vjerojatno ste primijetili tenzije u odnosima koje vam nisu jasne. Ljubavni odnosi postaju odlučujući. Tko je spavao dok je ljubav čekala? Tko je zakasnio i kaje se? Tko je predugo davao šanse neupotrebljivim odnosima? Tko traži balans ili odlazi?

Stvar je u tome da je Venera u Vagi jaka, a Mars slab. No imajte na umu jednu stvar, Venere, vi ponekad težite nedostižnom savršenstvu, želite uvijek više od onoga što imate... Psihološki, neodlučnost koju odnosi ova Venera može biti kobna. "Probirač dobije otirač". Žene koje traže vječni ideal koji ne postoji. To vam je nešto kao zec i mrkva, tek što je dostigneš, pomakneš je metar dalje.

Neptun, majstor obmane i iluzija, onaj koji zamišlja nezamislivo, kreće direktno ovaj tjedan, no njegov kvadrat sa Saturnom ostaje i sretat će se i mašta će kolidirati s realnošću. Ostvaruju li se snovi? Pa baš i ne.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Istina u području srca

Slabost ovog Marsa nemojte kažnjavati, pokušat će kroz pjesmu vam prići, nježniji i slabiji, ne budite grube jer će ući PA (pasivno agresivno) ponašanje, poruke će se odgonetavati. Merkur je u Škorpionu, riječi koje zvuče bolno, kao i postupci, vrlo su izgledni i u ovom tjednu.

Oprezno sa srcima. Vašim i njihovim. Vaga čisti odnose, Saturn podržava, Pluton i dalje ruši, Uran traži pobunu bez razmišljanja. Ako znate što vas već dugo muči, ako vidite vrata na koja ne znate kako izaći, ovo sve pomaže. No ako se bunite samo da se bunite i tražite savršenstvo koje ste ovlaš primijetili u prolazu ili gledali na filmu - saberite se. Negdje u podrčju srca i malo niže je istina. Osluškujte se.

Mjesec u Vodenjaku i Ribama

Početak tjedna s Mjesecom u Jarcu i nije najbolja vijest, no vjerojatno ste se navikli nakon ovog vikenda, posebno subote navečer i nedjelje koja je bila teška. Kamen na duši i teret na srcu. Tamo negdje ste na tragu istini, onome što vas muči, tišti i gdje je problem.

Mjesec u Vodenjaku od srijede, kao i uvijek, donosi impulzivno i možda neurotično razdoblje, no jako odgovara ovom Marsu i Veneri u Vagi. Otmite se kontroli i uvriježenim metodama. Pustite srce da ga prođe struja.

Vikend nas čeka s Mjesecom u Ribama, no ipak težak zbog Saturna koji mu suspreže svaku sanjivost i udara ga realnošću i moguće krivnjom.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Lakše se diše...

Ovo razdoblje Vage, pa i Strijelca koje dolazi nakon njega (Sunce i Merkur u Strijelcu) ima neke više ideale. Tjedan nakon ovog ipak će se lakše disati kada ekipa napusti Škorpiona.

Onima koji za vikend izlaze, jedno malo upozorenje: Venera radi kvadrat s Plutonom, sve neadekvanosti će isplivati na površinu. Strah od odbijanja, kompleksi, kontrola, nesigurnost, manipulacija i strahovi. Možda aspekt potrošite na dobru kazališnu predstavu slične tematike ili duboko dirljiv glazbeni doživljaj. Na koncu, ne vrti se svijet oko ljubavi. Ili da...

Vitashop

Najnovije

Najčitanije