Tjedni horoskop od 21. do 28. ožujka 2016.

Tjedni horoskop od 21. do 28. ožujka 2016.

Tjedni horoskop od 21. do 28. ožujka 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ne započinjite nove pothvate u srijedu

Merkur mijenja retoriku i od šutljive Ribe pretvara se u vatrenog, brzog govornika, ispaljivat će se riječi kao vatrene kugle, sve putuje kraćim, bržim putem, nema promišljanja, stoga svi vi kojima nije ovo prirodno - oprez. Ne ispaljujte bez razmišljanja. Frustracija je iza svakog ugla.

Jupiter kvadrat Saturn ne događa se često i premda drevni astrolozi imaju prilično kataklizmična upozorenja za ovaj aspekt, ako ga nemate u natalnoj karti, ne brigajte ni za nebo. No jedna preporuka stoji - ne započinjite nikakav novi pothvat u srijedu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zdrav razum

Praktično životno, pritajite se pred ovim aspektom i ne dajte se uvući u tuđe drame, a bit će ih. To ne znači da otkantate prijatelja u nevolji i ne pomognete potrebitom, to znači da histeriju drugih ljudi ne doživljavate kao svoju. Svatko od nas nosi svoj križ i sam ga mora do kraja iznijeti. Ničija odgovornost nije nositi težinu tuđeg života i njegova odabira. Ništa na nebu ne poziva na sebičnost, poziva na zdrav razum.

Napišite si općenito za ovaj tjedan natpis ZDRAV RAZUM! Post it, naljepnica, natpis, u autu, na poslu, na vratima kupoaonice, na hladnjaku. Na svim mjestima će vam biti potreban podsjetnik "Zdrav razum"! Pa bili vi ti koji ludujete ili ste okruženi takvima, vrijeme je za malo revizije ponašanja i odnošenja. Svatko svojom metlom mora izmesti svoje.

Pomrčina Mjeseca - konačno razotkrivanje

Sezona eklipse zaokružuje se u srijedu pomrčinom Mjeseca na 3 stupnja Vage. Vratit će nas tamo negdje oko 12. listopada 2015. jer inicijativa koju ste započeli tada može imati plodove sada, i to na iznenađujuć način jer eklipse uvijek imaju onaj X faktor iznenađenja.

Ova eklipsa bit će veliko finale tria koji je započeo u travnju 2014, pa imao nastavak u travnju 2015. Odnosi, bilo poslovni bilo ljubavni su od tada pa do ove srijede za neke od nas bili prilično turbulentni. Eklipse otkrivaju ono što je bilo zamračeno - od tajnih zaljubljenosti, skrivenih planova, prikrivenih namjera i potisnutih želja. Pomrčina može donijeti nagle promjene, ali isto tako može ubrzati napredak.

Za razliku od pomrčine Sunca, koja baca sjenu na Zemlju, pomrčina Mjeseca nam pomaže da otkrijemo sjenu. Metaforički rečeno, ova pomrčina Mjeseca može donijeti razotkrivanje ako smo voljni gledati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Realan pogled na stvari prvi je korak u rješavanju situacije. Kada je riječ o odnosima, jesmo li voljni prigliti situaciju „u dobru i zlu“? Ljubavni odnosi su od 2014. bili pod udarom, i kao s uzrečicom „ono što te ne ubije, ojača te“, ova eklipsa donijet će rješenje. Ipak svi želimo mirno ploviti morem ljubavi, zar ne? I mirne vode su na vidiku kada je ljubav u pitanju. Izdržite još malo, ako ova zadnja eklipsa može biti konačni test, također može biti i razlog za slavlje jer ste uspjeli! Sve što se klatilo, sada konačno može izaći na vidjelo.

Revizija puta

Saturn ovaj tjedan postaje retrogradan i to ćemo doživjeti kao prepreku na putu. No, ovo zaustavljanje ne doživljavajte kao propadanje planova, već kao kratko revidiranje plana puta i programa. Ekspanzija će biti zaustavljena nakratko radi inventure. Preseljenje, učenje, započinjanje novog biznisa može naići na izazove.

Želite li svoje vrijeme i energiju i dalje trošiti na isti način? Ako niste sa srcem u onome što činite, treba li se doista toliko mučiti i boriti? Ako jeste, tada će ovaj Saturnov zaokret donijeti samo ono čvrsto sidro koje ćete tamo negdje u kolovozu donijeti olakšanje. Disciplina i organiziranost čak i kada je ne trpite, sada može biti od najveće koristi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije