Zabavne činjenice o Ovnovima

Zabavne činjenice o Ovnovima

Zabavne činjenice o Ovnovima
  • Objavljeno: Utorak, 22.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovo je prvi znak Zodijaka i označava početak nečeg energičnog i uzbudljivog.

Ovaj znak se gotovo nikada ne suzdržava. Ovan je dinamičan, nestrpljiv, brz i konkurentan. Kada je u pitanju rješavanje obaveza ili druženje s prijateljima, Ovan definitivno prednjači pred svima.

Prijatelji i obitelj

„Aktivnost“ je ključna riječ ovog znaka. Ovan je neprestano u pokretu. Kada su u pitanju prijateljstva, Ovan ima puno prijatelja različitih osobnosti. S Ovnovima se jako lako družiti i tijekom svog života stječu veliki krug poznanika i prijatelja. Ima nekoliko prijatelja koje smatra prijateljima za cijeli život. Samo oni koji su jednako energični i sposobni držati tempo s njima su prijatelji koje ima cijeli život.

Neovisni su i ambiciozni. Ovan uvijek pronađe svoj put u vrlo mladim danima. Iako neće uvijek biti u kontaktu s obitelji, to ne znači da o njima neće uvijek razmišljati. Ima direktan pristup i od njega možete očekivati sve.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera i novac

Na ovom području života uistinu zauzima visoko mjesto. Ambiciozan je, kreativan i uglavnom teži tome da postane najbolja verzija samoga sebe. Rođeni je vođa i ne voli primati naredbe. Njegova sposobnost razmišljanja unaprijed će mu osigurati pronalazak najboljeg rješenja za svaki problem. Sve što Ovan treba je pratiti samoga sebe.

Kada se susretne s izazovom, tada se vrlo brzo prilagodi situaciji i još brže pronađe rješenje. Kroz život ide sigurno i dosljedno. Ovnu najbolje leže karijere koje zahtijevaju sigurnost u rješavanju problema, kao što su prodaja, upravljanje i inženjering.

Iako će štedjeti za budućnost, to mu neće biti primaran cilj. Cijeni uzbuđenje, kupovinu, kockanje i zaigranost. Nije previše fokusiran na budućnost financija. U stvari, njegov moto je život u trenutku. Novac je rijetko kada problem i obično ga može potrošiti jednako brzo kao što ga i zaradi. Ovan će se zabavljati što je više moguće.

Ljubav i seks

Ovan će definitivno preuzeti inicijativu kada je u pitanju ljubav. Brzo će napraviti prvi korak. Ako želite zadržati njegovu pažnju, trebate biti energični i uzbudljivi kao i Ovan. Ovaj strastveni znak obožava avanture. Kada je u pitanju ljubav, zbilja su vatreni. Jednom kada pronađu ljubav, to je obično za cijeli život. Dok god odnos ostaje strastven i uzbudljiv, trajat će i biti stabilan.

Saznajte kako zavesti Ovna!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Ovna je to glava, lice i gornja čeljust.

Vladajući planet

Ovnom vlada Mars. To je planet koji vlada ambicijom, silom, snagom, natjecanjem, požudom, seksualnom energijom, ratom, nasiljem i hrabrošću.

Boja

Boja Ovna je crvena.

Kamen

Kamen Ovna je dijamant.

Sretni brojevi

Sretni brojevi su 1 i 9.

Kompatibilnost

Ovan je kompatibilan s Lavom, Strijelcem i drugim Ovnovima.

Provjerite kako se Ovan slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Suprotan znak

Suprotan znak je Vaga.

Najbolji poklon

Najbolji poklon je sportska oprema, odjeća ili poslovni pribor.

Karakteristike koje voli

Biti na prvom mjestu, preuzimanje inicijative i pokret.

Karakteristike koje ne voli

Čekanje, priznavanje pogreške i ovisne ljude.

Dom

Ovaj znak pripada prvoj kući. To je kuća početaka, izgleda, pogleda na život, osobnosti i privlačnosti.

Poznati ovnovi

Victoria Beckham, Kate Hudson, Russell Crowe, Steven Tyler, Charles Chaplin, Elton John, Betty Ford, Hugh Hefner, Alec Baldwin, Mariah Carey, Eric Clapton, Reba McEntire, Rosie O'Donnell, Sarah Jessica Parker, Christopher Walken i Reese Witherspoon.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije