Tjedni horoskop od 14. do 21. 3. 2016.

Tjedni horoskop od 14. do 21. 3. 2016.

Tjedni horoskop od 14. do 21. 3. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ljubav od onoga svijeta

Najljepša ljubavna priča, najljepši ljubavni san, najutopističkiji happy end, skrivena ljubav, tajna ljubav, preljubnički odnos, zaljubljenost u ljubav, sve to je Venera u Ribama, ali i bilo koja Venera u kontaktu s Neptunom. Ljubavna magija.

Nema tog oprosta i razumijevanja, koje ova Venera ne može dati kada voli. Znate one priče, muž je vara, a ona i dalje zaljubljeno gleda u njega, ili on je umjetnik kojeg nitko ne razumije osim nje ili on je ovisnik a ona ga čupa svaki put iznova, njeguje, ljubi i voli... Venera u Ribama.

Iako je ova pozicija egzaltacija (uzvišena pozicija) Venere, ova ljubav nerijetko nema noge na zemlji. Ova ljubav nije s ovog svijeta, nego s onog. Nepoznatog. Čista fantazija.

Tajni susreti, povratak na staro, padovi

Katkad se osoba s ovom pozicijom u natalnoj karti tajno zaljubi, platonski, to su one koje uzdišu na razumnoj udaljenosti, koje se tresu kada ga sretnu i svi vide da je grub, da je zao, da je problematičan, ova Venerica ga vidi kao najljepšeg, najboljeg zamalo svetog. Tako sve vrijedi i za Veneru u aspektu s Neptunom koja je ovih dana na nebu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Bit će ljubavi u danima koji slijede, bit će tajnih ljubavi, tajnih susreta, bit će povrataka na staro, ali bit će i gadnih ljubavnih padova i prekida, kada Venera naleti na Saturn.

Držat ćemo se dobrih vijesti i ako ikada, onda sada treba reći da se ljubav vraća, da uranja ili izranja, kako za koga. S Venerom u Vodenjaku bili smo sasvim drugačijeg raspoloženja kad je o ljubavi riječ, sada se sve to mijenja. Ljubav je na pijedestalu.

Eterične zavodnice

Vrlo izazovno vrijeme, jer evo čim je Venera ušla u Ribe, našla se u kvadratu s Marsom u Strijelcu, ovaj slobodnjak bi joj se mogao jako svidjeti i po kvadratu brzo otputovati, optimističnom rječitošću zavesti Trnoružicu i kako došao, tako i otišao. Bitno je da nema izravnih izjava i ispada kada je ljubav u pitanju jer Venera je u konjunkciji s Neptunom i nije nužno da znate baš cijelu priču.

Ova Venera nije nužno uvijek žrtva. Nije na odmet napomenuti da su to nevjerojatne zavodnice. Ne nužno ljepotice, iako su nekako eterične i imaju ono "nešto", njihova tajna je da vas čitaju, osjećaju kako dišete, znaju što želite a što ne želite, lako vas počnu oponašati i pričine vam se baš kao da su vaša srodna duša. One mogu biti bilo čija srodna duša. Metamorfoza, identificiranje s partnerom, transformacija u što god vi poželite njima je potpuno prirodno.

Negativni utjecaji

Kako je ovaj tjedan poprilična gužva u Ribama (nekoliko planeta je u tom znaku), moramo dati nekoliko upozorenja za ovozemaljski život jer Saturn i Mars kvadriraju poziciju Riba, a Jupiter iz Djevice još više može pojačati recimo negativan utjecaj Riba.

Pod negativnim utjecajem smatramo, recimo: nerealna očekivanja, neutemeljene želje, nadanja i projekte, slatkorječiva obećanja, utopističke ideje, pospanost, prevrtljivost, nedosljednost, prevarantstvo svake vrste, opsjenare, magijske "operatere". Magla se prodaje, odmah iza ćoška.

Stoga: pažljivo čitajte što potpisujete da vam ne promakne koji pasus. Oprezno i koncentrirano razgovarajte kada je važno. NE razbacujte se s novcem, spontano se može trošiti a smetnuti s uma da istih 1000 kn već peti put trošite jer eto, zaboravili ste da ste prošli tjedan već nekoliko puta upravo s njima računali.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ako ikome želite ili trebate oprostiti, zaboraviti, otpustiti, nema boljeg vremena od vremena Riba. Ribe su oprost i zaborav, one su utjeha.

Ono što nas drži na zemlji

Ovaj tjedan je i jedan poseban aspekt, Jupiter trigon Pluton, koji daje priličan intenzitet i nalet sreće i nekima će se uistinu posrećiti kada je posao u pitanju.

Imajte za sebe vremena, budite u miru, u tišini, u meditaciji, ne mislite, misli će same doći, rješenja mogu sama od sebe u tišini doći. Slušajte glazbu, gledajte filmove, slikajte i crtajte bez plana, pustite ruku, opustite sve.

Imajte razuman omjer Saturna u svemu što sada radite, jer Saturn će nabijati obaveze, za nekoga će to možda biti previše a za nekog drugog upravo doza realnosti koja ga privezuje za zemlju. Jer, nije jedan nastradao od neptunovskih iluzija i ribljih zabluda.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije