Tjedni horoskop od 23. do 30. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 23. do 30. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 23. do 30. 11. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Provjera, provjera

Neočekivano može biti inspirativno, plodonosno, ali i destabilizirajuće. Nestabilnost je moguće brzo smiriti, ali isto tako moguće su i pretjerane reakcije koje mogu imati loše posljedice. Ova opzicija vodi nas od kraja vrlo intenzivnog tjedna iza nas koji je uključivao Lilith Veneru i Pluton u aspektima. Čuvajte se muljatora, rizika i prijedloga nabrzaka.

Ovaj tjedan rasplinut će se naše ideje koje će poput balončića pucati na šiljku realnosti. A kada pođe po zlu, mogli bismo tražiti nekoga koga ćemo okriviti za gubitak iluzija ili nerealnih ideja. Radi se samo o provjeri realnih mogućnosti vaših planova.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Početak nove ere

Mars, Merkur i Saturn daju nam priliku da vidimo stvari onakvima kakve jesu a ne onakve kakve bismo željeli da jesu. Držite se situacije onakve kakva jest, umjesto da razmišljate o tome kako je bilo prije i što se moglo drugačije učiniti. Realnost daje zdrave temelje, bez obzira na to koja tema će biti aktualna, a ticat će se vašeg postupanja i djelovanja (Mars = akcija). Čuvajte se ovaj tjedan i uvredljivaca čiji pasivno-agresivni projektili mogu pretvoriti vaš odnos u pravo neprijateljistvo.

Tjedan zasigurno nije zabavan, ali je početak jedne nove ere u kojoj se praktičnim akcijama i disciplinom mogu realizirati snovi izvan uobičajenih očekivanja i poimanja.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kuhano vino i lunjanje gradom

Ovih dana imamo prvi od tri egzaktna kvadrata između Saturna i Neptuna. To je borba između zbilje i mašte, realnosti i nadanja, provjera i test temelja svega onoga čemu težite, čemu se nadate i o čemu sanjate. To može značiti grubo buđenje u okrutnoj relanosti, ali i prvi kamen temeljac buduće realizacije vaših imaginarnih težnji. Uspjeh ovisi o pojedincu i spremnosti da se mijenja i prilagođava.

Vikend bi Mjesec rado proveo rakovski u kući, toplo ne preporučujemo. Radije kuhano vino i lunjanje gradom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije