Tjedni horoskop od 5. do 11. lipnja: Neke očekuje ljubavna čarolija, ali neće svima biti tako dobro

Tjedni horoskop od 5. do 11. lipnja: Neke očekuje ljubavna čarolija, ali neće svima biti tako dobro

Tjedni horoskop od 5. do 11. lipnja: Neke očekuje ljubavna čarolija, ali neće svima biti tako dobro
  • Objavljeno: Subota, 03.06.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Horoskop

Novi tjedan počinje 5. lipnja i trebali biste se pripremiti za nove planetarne tranzite koji će utjecati na vaš profesionalni i osobni život. Tijekom tog tjedna će osobe rođene u znaku Ovna, Bika i Ribe doživjeti romantičnu čaroliju u svom ljubavnom životu, a nekoliko zanimljivih preokreta očekuje i druge znakove.

Ovan

Na poslu ćete postići savršenstvo. vaši stariji kolege prepoznat će vašu posvećenost i predanost poslu. Također, na vidiku je promjena posla pa obratite pažnju na prilike koje vam dolaze. Pojavit će se nove prilike koje će vas odvesti do novih visina, a nepodmireni dugovi će se podmiriti. U vaš život ušetat će nova, šarmantna osoba te će vas partner će vas podržavati. Kada je u pitanju zdravlje, trebali biste nastaviti s vježbama i planovima zdrave prehrane kako biste ostali u formi.

Bik

Vaši suradnici pružit će vam podršku i pomoći da izvršite sve zadatke. Vaša pažnja posvećena detaljima impresionirat će vašeg šefa, koji će vas zbog toga izrazito cijeniti. Po pitanju tjelesnog zdravlja, preporučuje se izbjegavanje prekomjerne konzumacije soli i ugljikohidrata. Za unutarnji mir pomoći će vam joga i meditacija. Moguće je da razvijete želju za pretvaranjem hobija u poslovnu ideju, pa razmišljajte kako se povezati s potencijalnim kupcima. Ukoliko ste braku ili vezi, očekuje Vas romantično putovanje s partnerom na kojem ćete se dodatno zbližiti.

Blizanci

Možda ćete dobiti priliku pohađati neki vid obrazovnog programa u inozemstvu. Vaši nadređeni cijenit će vašu točnost, ali i vaše preporuke. Savjetuje se da obavljate sve redovite preglede i ne propuštati treninge. Ako vam se ponudi poslovno partnerstvo, budite oprezni. Neki financijski problemi će vas brinuti te će trebati vremena da pronađete izlaz iz situacije. Budite jasni i direktni pri komunikaciji s partnerom, jer bi vaš ljubavni život mogao prolaziti kroz manje poteškoće i nesporazume.

Rak

Osobe rođene u znaku raka dobit će nove odgovornosti na radnom mjestu. Ako tražite novi posao, pričekajte neko vrijeme prije prijave. Imajte na umu da morate održavati ravnotežu između posla i osobnog života. Za smirivanje uma isprobajte jogu. Pričekajte neko vrijeme prije nego što podnesete zahtjev za bankovni kredit jer tjedan pred nama nije pogodan za nove pothvate. Treća osoba mogla bi stvoriti pomutnju u vašem bračnom životu pa sve što vas muči izravno komunicirajte sa svojim supružnikom.

Lav

Vaši neumorni napori na radnom mjestu donijet će vam mnoge pohvale. Naporno ste radili na projektima te ćete zbog toga biti prepoznati u uredu. Također, mogla bi vam se ukazati nova prilika za posao. Dobit ćete priliku povezati se sa stranim klijentima, a marketing na društvenim mrežama mogao bi vam pomoći da unaprijedite svoje poslovanje i dosegnete ciljanu klijentelu. Trebali biste održavati zdravu prehranu i vježbati jogu. Moguće je da će vas zabrinjavati problemi s opadanjem kose. Razriješit ćete nesporazum sa svojim partnerom, provesti kvalitetno vrijeme zajedno i Vaš odnos će procvjetati.

Djevica

Ne razbijajte glavu kašnjenjima u dovršavanju zadatka. Vaš će tim stajati uz vas i vrijedno davati svoj maksimum. Blizak prijatelj će vas podržati i ulagati u vašu poslovnu ideju. O svojoj ideji trebali bi razgovarati sa stručnjacima prije no što nastavite s njom. Trebali biste češće raditi pauze i izbjegavati dugo sjedenje na jednom mjestu. Nastavite s uravnoteženom prehranom. Vaš će životni partner ovog tjedna biti pomalo posesivan, stoga provedite kvalitetno vrijeme s njim.

Vaga

Diplomacija vam možda neće pomoći da svaki put postignete ono što želite s nadređenima. Pokušajte izvršiti zadatke na vrijeme. Možda ćete primijetiti lošu ili pogrešnu komunikaciju na radnom mjestu, ali suzdržite se od ogovaranja. U pogledu zdravlja, posebnu njegu trebate posvetiti svojoj koži. Vaš životni partner mogao bi organizirati romantični bijeg ovog vikenda.

Škorpion

Na radnom mjestu bit ćete strogi, no to će vam pomoći da uspostavite disciplinu. Vaša komunikacija s timom će se poboljšati, a kolege će vas poštovati. Vaš novi biznis će cvjetati. Trebali biste se usredotočiti na zadovoljstvo kupaca jer će vam to pomoći da podignete svoje poslovanje na višu razinu. Vaš bračni život biti će miran i stabilan, a partner će vas privlačiti.

Strijelac

Trebali biste vjerovati članovima svog tima i poticati ih da donose odluke, a ne da ovise o vama za. Ovaj tjedan vjerojatno ćete doživjeti emocionalno udaljavanje od partnera, no stvari će se popraviti krajem tjedna.

Jarac

Trebali biste ostati skromni u uredu i ohrabrivati ljude u svom timu. To će ih motivirati, a zadaci će biti izvršeni na vrijeme. Vaš posao će procvjetati u nadolazećem tjednu. Kada je u pitanju zdravlje, izbjegavajte prerađenu i začinjenu hranu te vodite računa o svom mentalnom zdravlju. Blizak prijatelj priskočit će vam u pomoć pri rješavanju problema u ljubavnom životu.

Vodenjak

Vaša sposobnost samostalnog rješavanja projekata pomoći će vam da zaradite pohvale na radnom mjestu. Dobro ćete upravljati krizom u uredu. Trenutno nije pravo vrijeme za promjenu posla, pa iako će vaše poslovanje doživljavati uspone i padove, izbjegavajte ulaganja i pričekajte odgovarajuće vrijeme za njih. Trebali biste kontrolirati konzumiranje masne i začinjene hrane. Vaš bračni život bit će izuzetno romantičan i doživjet ćete pravu čaroliju.

Riba

Ljude oko sebe privući ćete svojim šarmantnim komunikacijskim vještinama. Vodit ćete se smirenošću te će Vam zdravlje će vam biti odlično. Ipak, trebali biste paziti na unos šećera i ugljikohidrata. Partnera ćete iznenaditi poklonom te će vas to dodatno zbližiti, a moguće je i romantično putovanje.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije