Horoskop i seks: vodič kroz fetiše po znakovima

Horoskop i seks: vodič kroz fetiše po znakovima

Horoskop i seks: vodič kroz fetiše po znakovima
  • Objavljeno: Nedjelja, 16.10.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Vaša astrološka karta može rasvijetliti ključne elemente vaše osobnosti, želja i ciljeva, ona ima mnogo toga za otkriti o vašoj kompatibilnosti s romantičnim partnerima, kako općenito tako i u spavaćoj sobi. Učenje o najboljim astrološkim položajima za seks i vrhunskim kinkovima i uzbunama za vaš horoskopski znak može vam pomoći da taj seksualni život usmjerite na put prema užitku izvan ovog svijeta.

Da bismo razumjeli koliko zvijezde odobravaju određene horoskopske znakove da uživaju u jednoj pozi umjesto u drugoj, korisno je razmisliti o njihovim temeljnim sklonostima i temperamentima. Na primjer, Ovan, kardinalni vatreni znak s energijom "idem i dobijem što želim", sigurno će uživati u aktivnijim i avanturističkim seksualnim položajima, dok će Rak, vodeni znak poznat po svojoj emocionalnoj sklonosti, vjerojatnije napredovati u senzualnim položajima koji promiču maksimalnu intimnost.

Ali to je zapravo samo dio sekstrologije, kaže astrologinja i seksologinja Stefanie Iris Weiss, čiji interesi leže u međuigri seksualnih sklonosti i astrologije. "Svaka od naših natalnih karti ima toliko raznolikosti unutar sebe, a svi znakovi zodijaka teoretski mogu sudjelovati u bilo kojem spolnom položaju", kaže i dodaje da zasigurno postoje ključni aspekti svakog horoskopskog znaka koji mogu utjecati na položaje u seksu u kojima najviše uživaju, ali i na seksualne činove koji će ih stvarno pokrenuti.

Što određuje seksualni nagon u astrologiji?

Sunčev znak

Vjerojatno znak koji najbolje poznajete kao svoj horoskopski znak, i onaj za koji biste čitali horoskop, vaš sunčev znak je definitivno povezan s vašim seksualnim preferencijama kao znak koji prvenstveno pokreće identitet. "Vaš sunčev znak zaista je koristan za dešifriranje vaše "matrice želja" jer odražava vaše temeljne instinkte", kaže Weiss. "Sunce utjelovljuje toplinu, i u tom smislu, ono je stvarno srce onoga što želite".

Kao rezultat toga, ključne karakteristike vašeg sunčevog znaka mogu se pretočiti u vašu cjelokupnu seksualnu vibru. Na primjer, baš kao što je Sunce u znaku Bika senzorno orijentirano u neseksualnim situacijama, vjerojatno će biti i prilično senzualno među plahtama. I na isti način na koji Lav voli da ga se doživljava na poslu ili u društvenim okruženjima, vjerojatno će uživati i u tome što ga obožavaju u spavaćoj sobi.

Uzimanje u obzir astrološke kuće vašeg sunčevog znaka ili područja života koje će igrati ulogu u vašem ključnom identitetu također može ukazati na to kako se vaša seksualna želja projicira, kaže Weiss. Konkretno, ako vam je sunce u sedmoj kući odnosa jedan na jedan, petoj kući ljubavi i zadovoljstva ili osmoj kući duboke emocionalne intimnosti, postoji velika vjerojatnost da su seks ili intimna veza ključni dio vaš život - budući da se sve one smatraju "seks" kućama, kaže Weiss.

Venerin znak

Budući da je Venera planet ljubavi, romantike i prihvaćenosti, vaš znak Venere također može ponuditi neke duboke uvide u vaše seksualne sklonosti, kaže Weiss. U ovom slučaju, znak u kojem se nalazi će bolje odražavati način na koji pokazujete i primate naklonost i ljubav. Dakle, ako je vaša Venera u vatrenom znaku kao što je Strijelac, ali je vaše sunce u prizemljenom zemljanom znaku kao što je Djevica, još uvijek je moguće da vaša osobnost u seksualnim scenarijima dobije prizvuk te vatrene strijelčeve energije, osobito kada je ljubav u pitanju.

Marsov znak

Slično kao i Venera, Mars igra ulogu u tome kako se ponašate u spavaćoj sobi i u odnosima, ali u ovom slučaju više se radi o vašim životinjskim porivima ili vrstama seksualnih potreba i želja koje biste mogli iskusiti ako biste mogli isključiti racionalno razmišljanje. "Mars je planet strasti i želja usmjerenih prema naprijed i stvari za kojima instinktivno idete", kaže seksologinja. Zato pogled na znak koji Mars zauzima u vašoj karti također može dati neki uvid u seksualne položaje i radnje u kojima uživate.

Na primjer, ako imate Marsa u dubokom i senzualnom znaku Škorpiona, veća je vjerojatnost da ćete biti dominantni u krevetu ili inicijator seksa. Isto vrijedi i za to da se vaš Mars nalazi u osmoj kući intimnosti, što vjerojatno znači da "imate veći seksualni nagon ili požudu, strastvenu želju za seksom i potencijal za dominantno ponašanje u krevetu", kaže astrologinja za veze Anna Kovach.

Koji su horoskopski znakovi najseksualniji i seksualno dominantni?

Možda postoji mnogo stereotipa o krivo shvaćenom znaku Škorpiona, ali onaj o tome koliko su seksualni ima istine u sebi, smatra Kovach. "Škorpion kombinira intenzitet Plutona, njegovog modernog vladajućeg planeta, i emocionalnu osjetljivost elementa vode", tvrdi. "Znak Škorpiona također je znak koji se bavi intimnošću na svim razinama". I to ima smisla s obzirom na to da je područje tijela kojim Škorpion vlada genitalije, dodaje Weiss.

Ali ako biste znakove rangirali na temelju njihove seksualnosti, Ovan bi slijedio Škorpiona. "Ovnom vlada Mars što ovaj vatreni znak također čini posebno seksualnim i dominantnim", tvrdi seksologinja Weiss. Druga dva vatrena znaka - Lav i Strijelac - također imaju tendenciju da budu izrazito dominantni u spavaćoj sobi, "velikim dijelom zato što dominiraju u svim aspektima života", kaže astrologinja Kovach. "Vatrene znakove izjeda strast, a seks nije iznimka u tome".

Međutim, osim dominacije i intenziteta, dva znaka kojima vlada Venera, planet ljubavi, Vaga i Bik, također imaju tendenciju da budu izrazito seksualni, dodaje Weiss, ali na drugačiji način. "Vagu bih smatrala najromantičnijim znakom, a Bika najsenzualnijim znakom", kaže.

Kako imati najbolji seks prema svom horoskopskom znaku?

Astrolozi raščlanjuju najbolje astrološke spolne položaje za svaki horoskopski znak, plus uobičajene kikseve i uznemirenja koja su popularna za svaki od njih. Prije nego krenete, samo kratka napomena o pristanku: bez obzira na vaš znak ili znak vašeg seksualnog partnera, sve radnje koje poduzmete tijekom partnerskog seksa trebale bi biti učinjene samo uz potpuni pristanak vašeg partnera.

Ovan

Kao znak samopokretača koji pokreće kalendar zodijaka, Ovan je ništa drugo nego inicijator i vladar. Vole biti na vrhu i u dominantnoj pozi u krevetu, zbog čega su i poze kaubojke i obrnute kaubojke često među njihovim najboljim izborima, kaže Weiss. "Kao znak kojim vlada energični Mars, Ovan se često ne iscrpljuje ni u spavaćoj sobi", dodaje. "Mogu imati puno seksa u jednoj seansi, a također su cool s intenzivnim brzim seksom".

Fetiši Ovna

"Budući da Ovnove pali uzbuđenje jurnjave, oni često uživaju igrajući igre osvajanja vezane uz njihove seksualne susrete", kaže Kovach, dodajući da ih u isto vrijeme mogu odbiti ljudi koji pokušavaju dominirati njima. U tom području, Ovan također može biti u laganom vezivanju ili BDSM situacijama u kojima može imati kontrolu, kaže seksologinja.

Kako osvojiti Ovna?

Ovan vlada glavom, što znači da masaža glave i nježno prolaženje prstima kroz kosu često sigurno pale Ovna, kaže Weiss. "Šaptanje na uho ili škakljanje ušiju također može biti od koristi", dodaje ona.

Bik

Od svih znakova, Bik je najsenzualniji, što znači da vole kada su im sva osjetila uključena tijekom seksa, kaže Kovach. "Uzbuđuje ih donošenje mirisnih ulja, svijeća ili čak hrane poput čokolade u spavaću sobu". Iz istog osjetilnog razloga cijene što više fizičkog kontakta tijekom seksa, pa Kovach preporučuje klasični misionarski položaj, ležeći s kontaktom cijelim tijelom. Ali budući da Bik voli kontrolu tijekom seksa, najbolje će proći na vrhu, dodaje ona.

Fetiši Bika

Bik voli biti u potpunosti mažen i pali ih divljenje, pohvale i pažnja, kaže astrologinja za veze. Kao rezultat toga, bilo koja igra uloga ili seksualna fantazija koja ih stavlja u poziciju laskanja ili obožavanja biti dobro. U isto vrijeme, dodaje ona, skloni su cijeniti finije stvari: gurmansku hranu, slatkiše, vino i luksuz. A ako ih stavite u poziciju da uživaju u svemu gore navedenom, to će ih još više uzbuditi.

Kako osvojiti Bika?

Bik vlada vratom, grlom i glasnicama, tako da obraćanje malo više pozornosti na tu regiju tijela izaziva uzbuđenje, kaže Weiss. "Ljubljenje vrata, milovanje vrata ili stavljanje ruke na stražnji dio vrata kao način započinjanja seksa dobri su postupci za Bika", kaže ona, "a uz pretpostavku punog pristanka, prošlo bi i nježno gušenje".

Blizanci

Blizancima brzo sve dosadi, pa kako bi stvari bile začinjene na ljubavnom planu, Kovach predlaže položaje koji uključuju neke akrobacije i ne zatvaraju ih u jedan prostor. Uzmimo, na primjer, baletana, što je stojeći položaj u kojem jedna osoba omotava nogu oko druge. Tako biste se mogli pripremiti na promjenu i uključiti malo kretanja: "S Blizancem ćete započeti na jedan način, a završiti na sasvim drugačiji način", kaže Weiss.

Fetiši Blizanaca

Pod vladavinom Merkura orijentiranog na komunikaciju, Blizanci vole sve što se u spavaćoj sobi temelji na jeziku. "Možda imaju fetiš da pričaju ili čuju zvuk vašeg glasa tijekom seksa ili ih mogu napaliti određene riječi", kaže Kovach. U ovom području, audio erotika, i slanje seksualno eksplicitnih poruka i videozapisa također su veliki plus za Blizance.

Kako osvojiti Blizanca?

Vladajući šakama, prstima i rukama, Blizanci vole dobro držanje za ruke ili da im se šake i prsti miluju ili poližu prije seksa, kaže Weiss. "Također mogu uživati u nečijem naručju i ljubiti ili sisati partnerove prste", dodaje seksologinja.

Rak

Osjetljive i brižne prirode, Rak preferira sporo, romantično i nježno vođenje ljubavi, kaže Kovach. Što je tjelesna veza čvršća, to bolje, zato je žlica jedan od najboljih položaja za seks za Raka. "Ovo je položaj pun ljubavi, maženja, a Rakovi vole ovu vrstu zagrljaja", kaže Weiss. "Kod Raka obično mora postojati i maženje prije i poslije koitalnog odnosa".

Fetiši Raka

Skloni su uživati u igranju uloga medicinske sestre ili liječnika za partnera, kaže Kovach, misleći na njihovu želju da služe drugima. U drugim slučajevima, Rakovi se mogu napaliti ako se o njima brine njihov partner na sličan način, dodaje. Obaviti neke poslove oko kuće ili im napraviti omiljeni obrok može biti prava stvar koja će ih oraspoložiti.

Kako osvojiti Raka?

Prsa i grudi su erogene zone Raka, s obzirom na to da znak vlada upravo tim dijelom tijela. "Oni vole da im se grudi dodiruju i masiraju, bez obzira na spol, i mogu uživati u igri bradavica ili stezaljkama za bradavice", kaže Weiss.

Lav

S njuhom za dramatiku, Lavovi mogu biti u svim vrstama akrobatskih i stojećih seksualnih položaja. Ali od najveće je važnosti za Lava da ih se u potpunosti percipira i da im se partner divi, kaže Weiss. Zato Lavu preporučuje seks pred ogledalom, a posebno položaj poput doggy stylea u kojem se oba partnera mogu okrenuti u istom smjeru i zajedno gledati u Lavov odraz.

Fetiši Lava

Kao znak kojim vlada Sunce, koje odražava identitet i ego, Lav voli biti hvaljen i prepoznat u krevetu. "Oni su često u igri obožavanja ili bilo kojoj vrsti položaja u kojem njihov partner može gledati u njih s obožavanjem ili im posvetiti puno pažnje", kaže Weiss. Prirodno kreativni i strastveni, Lavovi također vole eksperimentirati s različitim vrstama igranja uloga, kaže Kovach.

Kako osvojiti Lava?

Lav vlada gornjim dijelom leđa, kralježnicom i srcem. Kako biste ih oraspoložili, pokušajte im počešati leđa, kaže Weiss, "a uz pristanak, možete također pokušati biti malo grublji s tim. Za nježniju opciju, pokušajte staviti ruku na njihovo srce i neka oni stave svoju ruku na vaše, tako da možete osjetiti vašu povezanost, otkucaj srca do otkucaja srca", dodaje.

Djevica

Kao znak koji vlada kućom posla i rutine, Djevica voli služiti ili biti na usluzi, zbog čega obično uživaju u dugotrajnim oralnim seksom, kaže Weiss. Iako je to postao stereotip Djevica, one također cijene čistoću, urednost i dobru higijenu. Zauzvrat, najbolji astrološki položaj za seks za Djevicu uvijek će biti onaj na svježim plahtama u čistoj sobi.

Fetiši Djevice

Poput Rakova, Djevice se mogu igrati medicinske sestre ili liječnika u spavaćoj sobi, bilo što što ih stavlja u poziciju da služe ili budu primatelji usluga tako. "Seksualne susrete mogu vidjeti kao priliku da ugode partneru, a ne kao izvor zadovoljstva", kaže Kovach.

Kako osvojiti Djevicu?

Budući da Djevica vlada simpatičkim živčanim sustavom, često se mogu naći previše zabrinuti ili preokupirani da bi u potpunosti uživali u seksu. Kao rezultat toga, najbolji način da osvojite Djevicu je da je prvo smirite, kaže Weiss.

To bi moglo značiti korištenje tehnike za stimulaciju njihovog vagus živca, možda masažu iza ili ispod ušiju ili na liniji čeljusti te duboko disanje, predlaže ona. Još jedna ideja? Popijte jednu ili dvije gumene bombone CBD-a s Djevicom kako biste prije vremena prešli u spokojnije stanje uma.

Vaga

Naravno, moglo bi zvučati vanilasto, ali Vaga voli misionarsku. "To je tradicionalno, romantično i dopušta im da gledaju u oči svog partnera iz velike blizine", kaže seksologinja. A za znak ljubavi i veza, to se može činiti kao tipičan stereotip. U tom smislu, Vaga se također voli inspirirati holivudskim filmovima u spavaćoj sobi. Ljubazno ljubljenje njima se može činiti jednako romantičnim, ako ne i više, od stvarnog seksa.

Fetiši Vage

Pričanje prljavština i slanje poruka glavni su okidači za Vagu, zračni znak s darom za maštu. "Često ih više pali slika i fantazija nego izravni fizički kontakt", kaže astrologinja za veze.

Kako osvojiti Vagu?

Vage vladaju lumbalnom regijom i donjim dijelom leđa, što ih čini velikim ljubiteljem masaže leđa prije seksa, kaže seksologinja. "Još jedna dobra opcija je da se potpuno omotate oko njih s leđa ili da budete velika žlica tako da vam je trbuh blizu donjih leđa", kaže ona. Također, prigušivanje svjetla, uključivanje njihove omiljene seksi pjesme i paljenje svijeće pomoći će im da se oraspolože. Uostalom, Vaga je poznata kao klasični romantičar.

Škorpion

Poznat kao seksualno najdominantniji znak, Škorpion je aktivan i dinamičan u krevetu i ne bježi od bilo čega što je duboko i intimno seksualno, zahvaljujući njihovoj vladavini osmom kućom. Iako bi im neki od akrobatskih položaja mogli odmah pasti na pamet (i oni će sigurno uživati u njima), Weiss kaže da tantrički položaj za seks poput lotus poza može biti posebno moćan za Škorpiona. "Uparite to sa sinkroniziranim disanjem i tantričkim gledanjem u oči kako biste stvarno podigli razinu", kaže ona. "Takve stvari obično dolaze prirodno za Škorpiona".

Fetiši Škorpiona

Osobito s novijim partnerima, Škorpioni su često dinamični i razigrani u krevetu, kaže Kovach. "Oni uživaju igrati seks igrice koje se odnose na moć, misterij i jurenje za ljubavnim interesom", kaže ona, "a također mogu ih napaliti igrice dominacije". Općenito, oni su obično oni koji su otvoreni za sve jer ćete rijetko doseći razinu koja je previše seksualno duboka ili ekscentrična za Škorpiona.

Kako osvojiti Škorpiona?

Veliki dio razloga zašto su Škorpioni tako seksualni je to što oni vladaju genitalijama. Dakle, posebno je važno učiniti da se Škorpion osjeća cijenjenim u tom dijelu, kaže Weiss. "Ako imate posla sa Škorpionom i vulvom, svakako želite biti sigurni da je klitoris stimuliran i da ga nećete preskočiti samo penetrativnim seksom".

Strijelac

Oduvijek avanturist zodijaka, Strijelac je sklon svim vrstama položaja i fetišima u spavaćoj sobi, i izvan nje. "Ovo je znak koji voli imati seks u hotelima, na otvorenom ili tijekom putovanja kako bi promijenio stvari", kaže Weiss.

Međutim, gdje god se seksali, oni također imaju tendenciju da budu prilično atletski i ne boje se ispružiti noge u jedinstvene položaje. Idealna seks poza: misionarska s jednom podignutom nogom u raskoraku ili s obje noge podignute iznad glave.

Fetiši Strijelca

"Strijelce može napaliti ideja o seksu u javnosti ili seksualnim susretima na mjestima gdje bi ih drugi mogli uhvatiti ili vidjeti", kaže Kovach. Njihov pustolovni duh neće prezati pred ničim zbog navale adrenalina. "Oni su često voajeristi i ekshibicionisti", dodaje.

Kako osvojiti Strijelca?

Drugi razlog zašto Strijelci često vole pomicati svoje noge u jedinstvene položaje u krevetu je taj što ovaj znak vlada bedrima, stražnjicom i bokovima. "Prikazivanje ljubavi na njihovim bedrima, ljubljenje njihovih bedara ili na neki drugi način obraćanje pažnje na njih sigurno će ih napaliti", kaže Weiss. U istom duhu, prelazak rukom po boku Strijelca dok je potpuno odjeven može ga trenutno oraspoložiti, dodaje ona. A kada se seksate, očekujte i puno kruženja kukovima i zabadanja.

Jarac

Jarci usmjereni na posao imaju tendenciju da budu u vrlo dominantnoj ulozi tijekom svakodnevnog života, što ih može učiniti željnima da se prebace u podređeniju ulogu kada dođe vrijeme za seks, kaže Weiss. Kao znak granica i strukture, oni također mogu cijeniti određenu granicu kao što je zid. Svaki stojeći položaj straga i biti prislonjen uz zid je idealno za ovaj horoskopski znak.

Fetiši Jarca

Budući da, opet, Jarac može igrati podređeniju ulogu u krevetu, oni imaju tendenciju uživati u nekom elementu laganog ropstva. "Suzdržanost je vrlo saturnovska riječ, a Saturn je vladar Jarca", kaže Weiss. "Dakle, imati zapešća vezana natrag svilenim šalom, na primjer, moglo bi biti nešto u čemu uživaju". Opet, ovo pretpostavlja da ste zatražili i dobili njihov pristanak da to učinite.

Kako napaliti Jarca?

Budući da Jarac vlada kožom, mogu se uzbuditi senzualnim dodirom i masažom svih vrsta. Zubi i kosti još su jedno područje kojim Jarac vlada, pa biste Jarca mogli uzbuditi i nekim nježnim ugrizom, bilo da se radi o usnici tijekom ljubljenja ili nekom drugom dijelu tijela, dodaje Weiss.

Vodenjak

Kao znaku koji je najviše usmjeren prema budućnosti i eksperimentalnom, Vodenjaku nisu strane seksualne naprave ili igračke. "Sve što dovodi igračke u krevet na neki način je stvar vodenjaka", kaže Weiss. Također cijene kad se stvari malo začine, uključujući mjesto na kojem se odvija seks. Zato seks u stolici obično vole Vodenjaci kojima je tradicionalni seks u krevetu možda dosadio, kaže Weiss.

Fetiši Vodenjaka

"Vodenjaka obično uzbuđuju neobične situacije kao jednog od najuvrnutijih znakova u zodijaku", kaže Kovach. Kao rezultat toga, njihovi fetiši obično iznenađuju, jedinstveni su ili često se mijenjaju. U svakom slučaju, odbijaju ih ograničenja i tradicionalni seksualni susreti, dodaje Weiss.

Kako osvojiti Vodenjaka?

Predlaganje nove seksualne igrice, uključivanje seks igrački u vaš seksualni odnos ili promjena seks poze može napaliti Vodenjaka željnog novosti. Osim toga, međutim, Vodenjak vlada listovima, potkoljenicama i gležnjevima, stoga svakako obratite dodatnu pozornost na te regije, možda tako što ćete pronaći položaje u kojima se možete držati za taj dio tijela, kaže Weiss.

Ribe

Mistične Ribe imaju duboko spiritualnu stranu kada je u pitanju seks. I slično Škorpionu, malo je seksualnih položaja koji bi se Ribama činili preduboko ili preintimno. U tom području, njihov najbolji seksualni položaj je onaj koji ih stavlja licem u lice s partnerom uz kontakt cijelim tijelom, kaže Weiss, poput klasičnog misionarskog ili sjedećeg suočavanja, gdje jedan partner sjedi na rubu krevet, a drugi ih opkorači na vrhu.

Fetiši Riba

S obzirom na njihovu sanjarsku i spiritualnu oštrinu, Ribe mogu žudjeti za "promjenama svijesti kao dijelom ekstatičnog seksualnog procesa", kaže Kovach. S druge strane, često su jako zainteresirani za igranje uloga i korištenje psihoaktivnih supstanci kao dio seksualnog iskustva, kaže ona. Osim toga, Ribe mogu imati fetiš stopala, budući da znak vlada stopalima i prstima.

Kako osvojiti Ribe?

Tehnike tantre mogu biti vrlo uzbudljive za Ribe, koje cijene seks kao emocionalno iskustvo. Možete im također ponuditi masažu stopala ili prihvatiti ponudu da ih primite od njih, ili čak učiniti korak dalje tako što ćete izmasirati stopala ili uključiti druge tehnike igre stopalima u svoj seksualni susret.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije