Tjedni horoskop za podznake (17. do 24. 11.) – Naše nade postaju opipljive!

Tjedni horoskop za podznake (17. do 24. 11.) – Naše nade postaju opipljive!

Tjedni horoskop za podznake (17. do 24. 11.) – Naše nade postaju opipljive!
  • Objavljeno: Petak, 17.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Želimo promjene, smatramo da smo spremni za njih, idemo ka riziku i radujemo mu se. Naravno, one zahtijevaju posvećenost, onu ludu hrabrost i magiju. A, čini nam se, da magije ovih dana ne manjka.

Tranzitni Merkur u Strijelcu idućih dana tvorit će aspekt sekstila s tranzitnim Marsom u Vagi. Pregovori, dogovori, planovi i obaveze u narednim danima uspješno se realiziraju. Međutim, kompromisima ovdje nema mjesta, jer će istovremeno Mars biti u kvadratu s tranzitnim Plutonom u Jarcu.

Za ono što želimo borit ćemo se i snagom koju nemamo. Oni zaljubljeni, doživjet će lijepe i strastvene trenutke, jer tranzitna Venera u Škorpionu bit će u aspektu sekstila s tranzitnim Plutonom u Jarcu. Također, Sunce 22. studenog ulazi u znak Strijelca. Dragi moji Strijelci, sretan vam rođendan! Ne smijemo zaboraviti ni to da će tranzitni Neptun u Ribama krenuti direktno istog dana. Možda je zaista vrijeme da naše nade postanu opipljive.

Podznak Ovan

Željet ćete se posvetiti obrazovanju. Netko će spremati ispite, netko će upisati tečaj stranog jezika, a netko će poželjeti otputovati i upoznati neku novu sredinu. Tajne, za koje mislite da ih nitko ne zna, počet će se otkrivati.

Pa budite pažljivi, ukoliko to nije ono što u ovom trenutku želite. Idućih dana snovi će biti simbolični pa obratite pažnju na to što i koga sanjate. Na poslu može doći do manjeg pada koncentracije, pitajte nekoga za savjet i pomoć. Timski rad vam može puno pomoći.

Podznak Bik

Koliko god željeli da drugi smatraju da ste nepobjedivi i da vas ništa ne plaši, postoje ipak neke stvari od kojih zazirete i o kojima ne želite pričati. Stoga se možete iznenaditi što će ljudi u vašoj sredini mahom željeti pričati baš o tim temama. Možda je razgovor o tome ono što vam može pomoći.

Postoje neki prijatelji s kojima se dugo niste vidjeli, a idući dani će donijeti nekoliko prilika u kojima biste to mogli promijeniti. Također, saznat ćete neke novosti o nekom prijatelju. Na poslu se odlično snalazite u ne baš povoljnim uvjetima. Situacija će se ubrzo popraviti.

Podznak Blizanci

Ako među vama još ima onih koji nisu zaljubljeni, u idućim danima možete očekivati buđenje leptirića. Oh, bit će tu i klecanja koljena i osmijeha bez razloga i onog sjaja u pogledu. Nekako vam ovo doba godine najviše pogoduje za ljubav.

Pokreću se neki poslovni planovi i možete očekivati povećan obim posla. Pokušajte uskladiti i poslovni i privatni život. Nema razloga da jedno zasjenjuje ono drugo.

Podznak Rak

Imate osjećaj kako nitko u obitelji nema dovoljno vremena, a puno je razloga za odmor i slavlje. Vjerojatno ćete se obiteljski okupiti tijekom vikenda i to je nešto čemu se unaprijed radujete. Idućih dana i sami ćete biti okrenuti poslu, imate ozbiljne planove i ambiciozne ciljeve. I dovoljno vjere u njihovu realizaciju.

Ukoliko ste zaljubljeni, možda ćete smatrati da vaša obitelj ne razumije vaše emocije i ne podržava vaš izbor. Dosta je nekih obaveza koje se više ne mogu odlagati. A studenti to najbolje znaju.

Podznak Lav

Ovo je vaš tjedan. Ali vi to, dragi moji, već i sami znate. Zvijezde su na vašoj strani. Mnogo je ljubavi u zraku. Mnogo je parova koje ćete susretati i, ukoliko ste sami, željet ćete jednu takvu ljubav. Više ne poznajete strah.

Odlučili ste se suočiti sa svakom preprekom i idete u centar rizika. A tu negdje nalazi se ključ za uspjeh. Možda će netko zbog posla morati na kraći put, potrudite se da ponesete sve što vam može zatrebati, a vezano je za posao koji obavljate.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Podznak Djevica

Stiže vam lijep novčani prihod. Nadali ste mu se, ali ste svakako sretni i pomalo iznenađeni. Dragi moji, vrijeme je da povjerujete da zvijezde paze i na vas. Idućih dana bit ćete više okrenuti obitelji. Netko će uređivati svoj dom, praznici ipak nisu toliko daleko, a mnogo je stvari koje vam se sviđaju.

Dopustite da vas ljubav iznenadi, ukoliko niste zaljubljeni. A ako jeste, pripazite u koja obećanja vjerujete. Nije sve što vam je rečeno istina. Promatrajte što ta osoba čini, i čini li nešto konkretno, za vašu budućnost.

Podznak Vaga

Često ćete putovati idućih dana, na neke kraće relacije. Smatrat ćete da ne možete pronaći zajednički jezik sa svojom obitelji. I željet ćete slijediti samo svoje planove. Poslovna situacija se popravlja i bit ćete iznenađeni nekim poslovnim ponudama.

Vrijeme je da pokrenete realizaciju svih onih planova, koje već dugo kujete. Pokušajte imati više strpljenja za članove svoje obitelji, jer će ubrzo shvatiti da su odluke koje ste donosili bile ispravne.

Podznak Škorpion

Uložili ste prethodnih dana i vrijeme i trud i nade i rizik, a idućih dana osjetit ćete da se sve to na kraju isplatilo. Financijska situacija se popravlja. Kao da ste shvatili da postoji vaš anđeo čuvar. A još nekoliko sličnih situacija će vas dodatno uvjeriti u to. Niste željeli neke svoje teške trenutke podijeliti s nekim iz obitelji i to će zasmetati toj osobi.

No, poznaje vas, i zna da se vi ne žalite pa vam neće puno zamjeriti. Ljubav je već tu na vašem pragu. Pravo je vrijeme za emociju koja zadire u svaki kutak duše i mijenja naše živote.

Podznak Strijelac

Idući dani donijet će nekoliko prilika za druženje s prijateljima. Postajete svjesni da više ne želite biti u sjeni i da vam je potrebno da izađete, iskusite nešto novo i dozvolite sebi nekoliko sati odmora. Svakodnevni ritam se malo smiruje i više ne morate toliko predano raditi.

Nastavit ćete se truditi i dalje, svakako, ali sada malo odmjerenije. Neki vaši planovi neće se poklapati s planovima vaših prijatelja pa će kompromisi biti neophodni. A ovih dana se do njih teško dolazi. Obiteljska situacija se popravlja i saznat ćete nekoliko radosnih vijesti.

Podznak Jarac

Pomalo ste “zatrpani” poslom. Kao i planiranjem na koji način da se najlakše i najbrže suočite s obavezama. Nemate potrebu da svoje planove otkrivate. Želite da vaša djela govore sve što je potrebno reći.

Povući ćete se malo i vladati iz sjene. U idućim danima samo oni odabrani moći će doprijeti do vas. Prijatelji će dolaziti kod vas. Možda ćete morati odložiti neko poslovno putovanje.

Podznak Vodenjak

Odličan je period za studente. Pa, ako uskoro imate neki ispit, ne bojte se. Idućih dana bit ćete okruženi prijateljima. Kupovat ćete neke poklone i pripremati iznenađenja. Neke tajne više ne mogu ostati skrivene, a istina ipak oslobađa.

Na poslu vas očekuju uspjesi. Trudili ste se i to je bilo očekivano. Pomalo mijenjate stav prema poslu koji radite. Netko će čak odlučiti oprobati se i u nečemu novom. Novčana situacija se popravlja.

Podznak Ribe

Rizik se isplati. U idućim danima bit će potrebno da se suočite s onim od čega najradije bježite, kako biste uspjeli realizirati neke planove. Predani ste poslu, planovima i obavezama. I ne očekujete ništa manje od najboljeg.

Može doći do svađe s nekim prijateljem. Nemate dovoljno vremena za sve ono što želite učiniti, ali ne zaboravite na one koje najviše volite. Budite se. I to primijećuju svi u vašoj sredini. Usudite se konačno živjeti svoje snove.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije