Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Broj pregleda: 90.642
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Godišnji horoskop za 2018. godinu
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Ova godina će biti u znaku ženske energije. Muška energija se koristi za opisivanje aktivne energije, izražavanje iznutra prema van, dok je ženska energija pasivna.

Svaka energija i element mjere se brojem planeta koji tranzitiraju u određenom trenutku, a to se mijenja tijekom cijele godine. Mnogi planeti žive u pozitivnim znakovima i kada se konačno presele u negativni znak, dolazi do oslobađanja energije. Isto vrijedi i za prelazak iz negativnih do pozitivnih znakova. Tijekom vremena, naboj između pozitivne i negativne energije raste i smanjuje se. Dan kada planet uđe u neki znak je moćan i efekt može trajati tjedan, dva ili duže, ovisno o planeti.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ova godine počinje naglaskom na žensku energiju. Većina planeta će biti u ženskim znakovima. Ovi znakovi su više okrenuti refleksiji. Pasivni ili ženski znakovi su Zemljani ili Vodeni znakovi. Pasivni znakovi su Bik, Rak, Djevica, Škorpion, Jarac i Ribe. Utjecaj pasivnih znakova početkom godine prekida Uranov dolazak u Vatrene znakove. U svibnju Uran prelazi u Zemljane znakove i čime se nastavlja pasivnost.

U Zemljanim znakovima (Bik, Djevica i Jarac) će se sredinom godine naći Uran u Biku, a Saturn i Pluton u Jarcu. Jupiter i Neptun su u Vodenim znakovima, Škorpionu i Ribama. To donosi drugi ženski element. Početkom studenog, Jupiter napušta Vodene znakove i svoj dom pronalazi u vatrenom Strijelcu. U ovom trenutku popušta napetost između Zemljanih i Vodenih znakova i opet se počinje odvijati vatrena inspiracija.

Ove godine u Zračnim znakovima nema vanjskih planeta. Dominantnost pasivnih znakova pokazuje pomak prema odgovaranju ili reagiranju na situacije, a ne prema dinamici i aktivnosti. Za dinamiku morate pričekati da Sunce, Mjesec i unutarnji planeti prođu kroz Zračne ili Vatrene znakove.

Merkur će biti retrogradan u tri Vatrena znaka u ožujku/travnju, srpnju/kolovozu i studenom/prosincu. Venera će također imati retrogradan put iz Vodenog znaka Škorpiona do Zračnih znakova i privlači potrebnu ravnotežu u Vagi u studenom. Mars će biti retrogradan iz Zračnih znakova u Zemljanim. To će se događati krajem lipnja, u cijelom srpnju i početkom kolovoza.

2018. godina će biti godina koja promiče žensku energiju i pasivnost. Ovo je razdoblje za apsorbiranje onoga što se prethodne godine pojavilo na kozmičkoj razini i odražavalo se na našim izborima. Raspoloženje će biti bolje nego ikada prije.

Financijska tržišta će biti spora a rast će uglavnom biti u kolektivu. Veliki poslovi neće doživjeti ekspanziju ali samostalni poduzetnici i slobodnjaci će zauzeti veći dio tržišta.

Polako će se napuštati multitasking jer će doći do porasta stručnjaka. Specijalizacija zahtijeva fokus i empatiju. Da biste bili stručnjak, morate ostati u svojoj traci i držati se onoga što znate. Ove godine pronađite svoju nišu.

Ako imate više karata u rukavu, dobro izbrusite svaku vještinu ili talent.

Dnevni rituali i sitni poslovi dominiraju velikom slikom. Budite svjesni pojedinosti i vremena. Saturn je u svom znaku Jarca. To znači da će Saturnova biti zadnja. On cijeni disciplinu, poštenu plaću za pravedan rad, preuzimanje odgovornosti i vještine savladavanja. Postignuća će doći za one koji ih zaslužuju. Morate platiti svoje dugove.

Saturn također upravlja satovima i vremenom. Uzmite si vremena i izaberite trenutak. Postoji vrijeme za smijeh i vrijeme za plakanje, vrijeme za žetvu i vrijeme za sijanje.

Ove će godine biti tiše, s više događanja ispod površine. Ljudi će živjeti povučeno i radit će čudesne stvari daleko od očiju javnosti. Oni na rubovima društva će imati bolje šanse za prihvaćanjem sebe i izgradit će bolji život.

Ženstvenost će biti istaknuta. Ljubav će biti snažna tema i prihvatit će ono što joj date.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije