Zdravlje po horoskopu za mjesec studeni

Zdravlje po horoskopu za mjesec studeni

Zdravlje po horoskopu za mjesec studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.11.2010.
  • Broj pregleda: 961
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Bit ćete u dobroj formi. Vaš vladar Mars koji se od 28. listopada nalazi u Strijelcu činit će vas optimističnim, energičnim i oduševljenim. To će vam pomoći tijekom razdoblja u kojem će Sunce prijeći u kuću kriza i tjeskobe. Pokušajte smanjiti unos kave, alkohola i drugih stimulansa koji će vas osvježiti, ali i bitno vam naštetiti!

Potencijalni problem u tom periodu mogu biti nesanica i unutarnji nemir. Međutim, najbolje ćete biti u posljednjem tjednu studenog, kada ćete se odlično osjećati.

Bik

Zdravlje će i dalje zahtijevati vašu pozornost. Ako se ne brinete o sebi, u studenom možete očekivati lošu probavu i pogoršanje bolesti koje niste liječili. Možete biti agresivniji tijekom ovog razdoblja. Zbog lošeg imuniteta trebat će vam više vremena da se oporavite od bolesti.

Trebali biste biti oprezni prilikom korištenja vozila. Izbjegavati sarkastične komentare u bračnom životu. Sukobi mogu biti riješeni ako ostanete mirni. Time će se vaše brige smanjiti.

Budite posebno oprezni što i koliko jedete, i pokušajte vježbati više!

Blizanci

U prvom tjednu studenog, retrogradna Venera može uzrokovati nevolje: infekcije, trovanja hranom, cistitis ili bubrežne bolesti, hipoglikemiju ili hiperglikemiju, proširene vene ili probleme s kožom.

Nakon 8. studenog, problemi će postupno jenjavati. Možete čak biti u mogućnosti riješiti zdravstvene poteškoće.

Pokušajte biti mirni i diplomatični! Studeni je poticajan za dijete, njegu tijela i kozmetičke tretmane.

Rak

Imat ćete puno energije koja bi mogla izazvati nevolje, osim ako ju ne iskoristite na pozitivan način.

Postoji opasnost od ozljeda zbog nesmotrenosti i užurbanosti. Budite oprezni pri rukovanju oštrim, vrućim ili opasnim predmetima. Oprezni budite posebno u drugom dijelu studenog!

Drugi neprijatelj će biti stres. Duševne napetosti mogu biti iscrpljujuće, tako da je bolje pokušati se odmoriti i opustiti čitanje, masažom, glazbom, plesom ili gimnastikom.

Lav

Bit ćete odlično raspoloženi i imat ćete puno energije, tako se možete početi baviti nekim sportom ili bilo kojom drugom fizičkom aktivnošću kako bi iskoristili višak energije.

Adrenalin će biti na najvišim razinama, tražeći uzbuđenje i izazove. Ukratko, vaše zdravlje je odlično.

Djevica

Uživat ćete u snazi koju posjedujete, ali osjetit ćete i znatan stres. Reagirat ćete naglo i impulzivno, pa čak i pretjerano. Ako uspijete održati svoj veliki entuzijazam, ovo možda neće ni biti tako kritičan mjesec.

Pod tim okolnostima, postoji opasnost od nesreća ili napetih situacija. Postoji opasnost od bolesti povezanih s očima.

Nemojte pretjerivati! Pokušajte ne mijenjati ravnotežu niti biti nerazumni, po čemu su Djevice poznate!

Vaga

Bit ćete u vrlo dobroj formi, i fizički, i psihički. Raspoloženje, koje će biti relativno dobro početkom studenoga, postepeno će se poboljšavati, dok ne dođe do savršenstva u posljednjim danima mjeseca.

Ovo je vrlo povoljno razdoblje za zdravstvene postupke, a drugi dio od studenog je dobar za odlazak na dijetu, tjelovježbu, kozmetičke tretmane, pa čak i kozmetičke operacije.

Škorpion

Bit ćete u svom najboljem izdanju. Ne samo da će tranzit Sunca kroz Škorpion omogućiti da zablistate, donijet će vam i fizičku i psihičku snagu.

Možda ćete se odlučiti za medicinski zahvat koji će zahtijevati veći trošak. Ako je tako, nećete požaliti. Platit ćete i doista riješiti problem.

Strijelac

S Marsom na vašoj strani, osjećat ćete se jačima i snažnijima. Problem je u tome što će taj isti Mars dovesti do nerazboritosti i žurbe, stoga postoji opasnosti od nezgoda ili ozljeda. Po svojoj vrućoj prirodi, Mars se također bavi groznicama, infekcijama, upalama ili opeklinama. Izbjegavajte konflikte i potencijalno opasne situacije.

Oprez neće škoditi.

Jarac

Nedavni period pretjerivanja će uzeti svoj danak. Često i lako ćete se umarati, a vaše tijelo neće biti tako otporno na bolesti. Vrijeme je da se bolje pobrinete za sebe, odmorite se koliko vam treba i općenito, okrenite se zdravijem stilu života.

Pokušajte da ne dobijete prehladu, cijepite se, izbjegavajte osobe koje su bolesne i maksimalno smanjite korištenje duhana i alkohola.

Vodenjak

Imali ste i bolja razdoblja. Ne može se reći da ćete biti ugroženi bolestima, ali nećete biti u svom najboljem izdanju. Međutim, bit ćete toliko zauzeti, da to vjerojatno nećete ni primijetiti.

Možete početi unositi više vitamina, piti čaj da se opustite, više i bolje spavati. I, naravno, bolje rasporedite dnevne obaveze.

Ribe

Bit ćete u punom naponu snage i sve ćete raditi u punom kapacitetu. Nema predviđenih zdravstvenih problema. Ovo je odličan mjesec za vas.

Međutim, bit će skloni prejedanju, što može izazvati nevolje, dodatnu težinu kao jednu od njih.

Trebali biste više vježbati u ovom periodu, ne samo da sagorite kalorije, već i da se naoružate dodatnom energijom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije