Kako do neodoljivog izgleda u svega nekoliko tretmana?

Kako do neodoljivog izgleda u svega nekoliko tretmana?

Kako do neodoljivog izgleda u svega nekoliko tretmana?
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prevelik broj obaveza, prekovremeni radni sati na poslu, dug put od doma do radnog mjesta i svi drugi stres faktori s kojima se svakodnevno susrećemo, ostavljaju nam jako malo vremena koje bismo mogli i trebali posvetiti sami sebi.

Iz kuće ili stana ujutro izjurimo sa šalicom kave u ruci, bez doručka,  s jedva počešljanom kosom. Moderan stil života ni muškarcima ni ženama ne pruža priliku da ostave malo vremena za svakodnevne rituale uljepšavanja koji život čine ljepšim i zanimljivijim.

Kako  ne biste morali ujutro ustajati sat vremena ranije da stignete urediti kosu, nanijeti preparate za njegu kože i na kraju šminku, kozmetičari nam već dugi niz godina nude usluge permanentnog ili trajnog make upa.

Možda je vrijeme da ga i Vi isprobate i priuštite sebi izgled prave dive u svakodnevnom životu!

Iza naziva trajni ili permanentni make up skriva se tretman sličan biotetovaži.  Ovim tretmanom uz pomoć moderne tehnologije, sitna igla u gornji sloj kože Vašeg lica utiskuje pigmente koji će sakriti sitne nepravilnosti Vaše kože, a pigmentacija ostaje postojana 2 do 5 godina. Trajni make up će Vam znatno uštedjeti vrijeme koje trošite na šminkanje, ali imajte na umu da ne pretjerujete u zahtjevima jer prirodni izgled je i dalje najtraženiji. Trajni make up primjenjuje se na obrvama, očima i usnama.

Ako se odlučite za permanentni make up, neka to uvijek bude u provjerenim i certificiranim kozmetičkim salonima. Oni se koriste mineralnim pigmentima koji nisu štetni za tijelo. Sav potrošni materijal je za jednokratnu upotrebu i pred klijentom se mora otvoriti, odnosno nakon tretmana baciti u smeće, a tretman mora biti obavljen u sterilnim uvjetima.

Mlađi, zdraviji i svježiji izgled možete dobiti i manje invazivnim tretmanima poput MICROLIFTINGA.  Tretman microliftinga je vrsta mezoterapije hijaluronom koji puni bore, osvježava, zateže, zaglađuje, ublažava ožiljke. Hijaluronska kiselina ili hijaluron je trenutno najbolja supstanca za unapređenje kvalitete i tonusa kože, i volumena lica. Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak koji se nalazi u našoj koži i strukturama oka kao i omotačima zglobova.

S  godinama naša koža postaje tanja i sve više dehidrirana. Količina kolagena i elastina u tkivu se postepeno smanjuje i na licu se polako pojavljuju bore.

Kako bismo znatno usporili ove znakove starenja kože i sačuvali mladenački izgled preporuča se  MEZOTERAPIJA.

Permanent Make Up - trajna šminka,  mikrodermoabrazija i Amiea Vytal Microlifting, njemačka metoda mezoterapije specijalnosti su salona Permagnus Cras.

Permagnus Cras tim čine medicinski educirani stručnjaci koji svoje znanje konstantno obnavljaju na raznim seminarima, sajmovima i stručnim edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Salon posjeduje licencu za prijem naučnika na stručnu praksu.

Zastupnici su njemačke tvrtke "amiea", čije vrhunske aparate i pribor koriste i u salonu te prilikom školovanja kozmetičara za PERMANENTNI MAKE UP

Prilikom rada klasičnih i specijalnih tretmana lica i tijela u studiju koriste visokokvalitetne njemačke preparate prirodne, biljne kozmetike.

Za rezervaciju termina ili informacije o tretmanima, obratite se direktno osoblju salona na adresi Račićeva 1 (kod Kvatrića) ili na brojeve telefona  01 23 36 333 i 098 71 25 33.

Radno vrijeme je radnim danom od 12 do 20 sati, a klijente primamo po narudžbi uz prethodnu najavu. O svim promjenama obavještavamo naše klijente putem maila info@permagnus-cras.com.

Više o nama saznajte na www.permagnus-cras-wellness.com

Vitashop

Najnovije

Najčitanije