Beauty proizvod kojeg moramo imati u kućanstvu

Beauty proizvod kojeg moramo imati u kućanstvu

Beauty proizvod kojeg moramo imati u kućanstvu
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.07.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Problem suhe kože

Suha koža jedan je od najčešćih problema kada je u pitanju njega tijela, a uglavnom nastaje utjecajem vanjskih čimbenika. Hladnoća, vjetar, sunce, nečistoća i prašina u zraku, sve su to čimbenici koji izazivaju suhoću kože, a zahtijevaju efikasni i snažni tretman. Upravo takvo rješenje imamo i na hrvatskom tržištu. Poznati američki brand kozmetike za njegu tijela – Vaseline®– dostupan je u drogerijama dm i Bipa te svim bolje opremljenim supermarketima. Brand, koji je sastavni dio svakog kućanstva i čiji se proizvodi za njegu ruku ili usana, nalaze u gotovo svakoj torbici, učinkovito je rješenje za probleme kože već više od 140 godina.

Kozmetički vazelin

Njegova osnovna značajka i uspjeh leže upravo u tome što se može primjenjivati na različitim tipovima kože jer ima univerzalni sastojak neophodan za održavanje vlage kože. Glavni sastojak proizvoda iz Vaseline® linije trostruko je pročišćeni vosak koji ne zatvara pore, ne sadržava dodane mirise i ono najvažnije, idealan je za svaki tip kože.

Zadržavanje prirodne vlažnosti

Lijep izgled kože započinje njenom hidratacijom, stoga se Vaseline® pobrinuo da njegovi proizvodi prvenstveno zadržavaju prirodnu vlagu kože i tako ju štite od suhoće. Dostupni proizvodi su od klasičnog Vaseline® voska, Lip Therapy® balzama za usne, Intensive CareTM kreme za ruke pa sve do Intensive CareTM linije losiona za tijelo. Osim što Vaseline® vosak pomaže u njezi suhe i osjetljive kože odraslih, idealan je i za one mlađe članove obitelji pa se tako može koristiti i za njegu pelenskog područja. Njegovo univerzalno djelovanje i primjena ključna je za veliku popularnost ovog branda, koji na prirodni način zadržava vlažnost kože.

Ovaj inovativni beauty brand u samo jednom koraku pomaže suhim područjima kože kako bi postala mekša i njegovana pa ne čudi da će zasigurno postati omiljeni proizvod koji se mora naći u svakoj kozmetičkoj torbici.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije