Želite li savršene noge, evo što vam je činiti!

Želite li savršene noge, evo što vam je činiti!

Želite li savršene noge, evo što vam je činiti!
  • Objavljeno: Subota, 10.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prvi korak prema savršenim nogama jest odstranjivanje dlačica. Izgovor nije ni hladna zima budući da svaka osoba koja imalo vodi računa o svom izgledu mora znati kako je potrebno održavati svoje noge lijepima.

Bez dlačica, a pogotovo ako žele biti modno osviještene i ukorak s najnovijim pravilima 21. stoljeća. Dugačke haljine i suknje vam više neće trebati, jer ćete imati puno veći izbor odjeće.

Planirate li brijanje odabrati kao način uklanjanja dlačica, tada se pripremite i krenite na vrijeme kako biste izbjegli porezotine i postigli gladak i lijepi izgled nogu. Kada ste završili s brijanjem, nemojte zaboraviti namazati svoje noge prikladnim losionom.

Akne na nozi mogu se pojaviti iz više razloga, a obično kao posljedica pojave neizrasle dlačice. Kako biste to izbjegli, napravite piling i pozabavite se smanjenjem vidljivosti strija, što danas možete učiniti pomoću korektora za strije.

Isprobajte najbolje vježbe za savršene noge!

Sunce i visoke temperature mogu vašu kožu učiniti podložljivijom svrbežu i osipima. Kako se to ne bi dogodilo koristite losion bogat Aloe verom kao stvorenim za vašu nadraženu kožu. Držite ga u hladnjaku i izvadite ga 20 minuta svaki put prije korištenja.

Slijedite četiri jednostavna koraka ako želite imati noge poput Beyoncé i rezultati neće izostati:

  • Prije nego učinite bilo što drugo, temeljito operite i napravite piling kože.
  • Navlažite kožu losionom od glave do pete, ali ne previše, jer suviše vlažnog losiona može stvoriti prepreku između vaše kože i formule za samotamnjenje.
  • Nanesite malu količinu kreme za samotamnjenje i pojačajte boju sljedećim nanošenjem nakon nekoliko dana.
  • Izbjegnite neujednačenost i tamne mrlje. Vrlo malo kreme nanesite na koljena, laktove i pete. Ove zone su više suhe i snažnije upijaju boju za samotamnjenje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije