Jesi li za Drive-In Kino? Iznenadi omiljenu osobu kartama za hit film!

Jesi li za Drive-In Kino? Iznenadi omiljenu osobu kartama za hit film!

Jesi li za Drive-In Kino? Iznenadi omiljenu osobu kartama za hit film!
  • Objavljeno: Utorak, 12.05.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Kategorija: Obitelj i dom

Bojite se korone, ali ne želite propustiti zabavu? Drive-In Kino spoj je zabavnog i sigurnog, ali i dobrog djela! Ne morate strahovati od zaraze jer vas u autu može biti maksimalno dvoje, a to je idealna prilika da dragu osobu izvedete van, nakon gotovo dva mjeseca karantene.

Što je Drive-In Kino?

Po uzoru na američku tradiciju, u Zagrebu konačno kreće prvo Drive-In Kino, jedini event - s razmakom. Drive-In Kino je humanitarno kulturna inicijativa agencije Kreativna Poslovna Rješenja. Poštujući sve mjere opreza koje u još uvijek na snazi, nude vam nezaboravan doživljaj koji vas vraća u prošlost, a osim zabave možete učiniti i dobro djelo. Prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe, a organizator se pobrinuo za potpuni komfor, pa će tako biti na raspolaganju veći broj toaleta s vodom, tekućim sapunom i papirnatim ručnicima, te sredstvima za dezinfekciju, kao i spremnicima s poklopcima za sigurno odlaganje korištenih papirnatih brisača.

„Konačno! Kad još uvijek ne možemo u kino, dobre filmove možemo sada gledati u društvu i imati osjećaj da se život ponovno vraća u naš grad“, - ističe jedan od voditelja projekta Drive-In Kina s razmakom Zoran Krečar iz zagrebačke tvrtke Kreativna poslovna rješenja koja je, zajedno s mnoštvom poslovnih partnera, nositelj projekta i nastavlja: „Zato pokrećemo Drive-In Kino s atraktivnim programom. Pandemija koronavirusa nas je jedno vrijeme svela na život i rad od doma, ali sada želimo opet živjeti punim plućima u novim okolnostima, jer mi se ne damo. Želimo naše živote učiniti ljepšima i sadržajnijima“.

Je li Drive-In Kino sigurno?

Ne morate strahovati od prevelikog broja ljudi na jednom mjestu, možete se opustiti u svom limenom ljubimcu i uživati s dragom osobom i ljubimcima, ako poželite.

„Za sigurnosnu stranu možemo reći da je sve u potpunosti u skladu s preporukama epidemiologa. Prostor na kojem će se održavati kino projekcije bit će i prije i poslije u potpunosti dezinficiran, naglašava Zoran Krečar i dodaje da će sve osobe uključene u organizaciju ovog eventa biti u potpunosti odjevene u zaštitnu opremu i opskrbljene sredstvima koja će štiti i njih i posjetitelje. „I da ne zaboravim. Ovo je jedino kino u koje možete povesti vaše kućne ljubimce, istina na zadnjem sjedištu, ali će im sigurno biti zabavno s vama“ - dodaje Krečar.

Gdje i kad se održava Drive-In Kino?

Od 14. svibnja do 21. svibnja na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog Velesajma očekuju vas atraktivni filmski blockbusteri za sve one koji su se, poslije višetjedne izolacije zbog korona . virusa, zaželjeli izlazaka i druženja. Projekcijama će moći nazočiti ljubitelji filmske umjetnosti u svojim automobilima, po dvije osobe u svakom, a broj automobila svake večeri ograničen je na 300.

Filmovi će se prikazivati na dva 15-metarska ekrana, a zvuk filma posjetitelji će moći pratiti putem svojih radijskih aparata u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji. Za vrijeme projekcije posjetitelji će se moći okrijepiti i osvježiti grickalicama i pićima iz poklon paketa koji će svaki od njih dobiti pri ulasku u prostor kina.

Koji filmovi će se prikazivati u Drive-In Kinu?

U osam večeri Drive-In Kina na otvorenom na rasporedu su filmovi koji će zadovoljiti i one najprobirljivije sladokusce, poput Yesterday, Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw, Prvi čovjek, Prevarantice, The Shiny Shrimps, Emma i Smrtonosni strojevi.

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuje Stella Artois. Medijski partneri projekta su RTL televizija, portal Net.hr, Radio Antena, Jutarnji.hr, Gentleman.hr, CentarZdravlja.hr, Zoona.hr, Go2Digital, Midas Network i Entrio.

Kako do ulaznica za Drive-In Kino?

Cijene ulaznica za dvije osobe su 100 kuna, a prihod od ulaznica ovog osmodnevnog eventa bit će doniran Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu. Kao ponosni partneri ovog projekta poklanjamo vam dvije karte za projekciju filma Emma. Detalje potražite na našoj Facebook stranici, a svi oni koji budu imali manje sreće, ulaznice mogu kupiti ovdje.

Iznenadite svoju bolju polovicu i osigurajte karte na vrijeme jer je broj mjesta ograničen!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije