Kako privući više sreće u život?

Kako privući više sreće u život?

Kako privući više sreće u život?
  • Objavljeno: Utorak, 16.06.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Obitelj i dom

Koliko puta ste pomislili da neke osobe jednostavno imaju sreće? Vjerujete li u to? Mislite li da je to istina? Istina je da je sreća samo stvar stava i privlačenja onoga što želite. Privlačenje ili stvaranje onoga što želite je osnova prosperiteta i sreće.

Ako ćete vrijeme trošiti razmišljajući samo o negativnom i o onome što nemate, što nećete dobiti ili što ne možete postići, upravo će to vaša podsvijest početi stvarati. Vaše misli i postupci su ti koji stvaraju budućnost. Kada se oslobodite negativnog načina razmišljanja, tada ćete početi stvarati nove ideje i u počet ćete privlačiti sreću.

Počnite od svojeg doma

Prosperitet i dobra sreća počinju od doma. Nije važno kakav je vaš dom, koliko je velik i koliko ljudi čini vaše kućanstvo, važno je da se u njemu osjećate onako kako biste trebali - kao da ste doma. Ako imate problema na radnom mjestu ili u međuljudskim odnosima, počnite čistiti svoj dom. Uklonite sve što vam ne treba, sve što vam predstavlja višak jer ćete tako stvoriti prostor koji je potreban da bi energija nesmetano mogla teći.

Usvojite prosperitetne misli

Kruže li neprestano vašim umom negativne misli? Pažljivo osluškujte svoje misli jer one stvaraju vašu budućnost. Svaka pozitivna misao i želja imaju potencijal da se uistinu ostvare. Ako su vaše misli negativne, one će vas zadržati točno tamo gdje jeste ili će vas čak dovesti u još goru situaciju.

Ono što ste mislili posljednjih 3 do 5 godina je ono što sada imate. Ono na što se sada fokusirate je ono što ćete imati u budućnosti. Radite sve što će vam pomoći da pobijedite negativne misli i da se više nikada s njima ne borite. To će napraviti prostora za pozitivne misli i privući prosperitet i sreću u vaš život.

Napravite listu pozitivnih misli. Koristite tu listu kako bi one bezgranično kolale vašim umom jer ćete na taj način sami moći kreirati vlastiti prosperitet. Stvorite varijacije različitih pozitivnih misli koje možete koristiti svaki put kada primijetite da vaše misli postaju negativne.

Kako uvesti pozitivnu energiju?

Nakon što ste očistili svoje okruženje i počeli negativne misli pretvarati u pozitivne, vrijeme je da svoje okruženje upotpunite stvarima koje će dodatno poboljšati vašu energiju.

Veći prihodi

U ured ili dom stavite nešto drveno ili zeleno. Odličan izbor je biljka.

Dobri ljudi

U svoj ured ili dom stavite nešto metalno, po mogućnosti srebrno. Srebro predstavlja timski rad i pomoći će vam da u svoj život privučete osobe koje također žele biti prosperitetne.

Sreća i bogatstvo

U svoj ured ili dom stavite nešto s elementom vatre, kao što je svijeća ili neki ukras crvene boje.

Prestanite o sebi razmišljati kao o žrtvi okolnosti. Oslobodite se negativnog razmišljanja, očistite svoj dom i uživajte u naletima pozitivne energije kojih će biti sve više. Tada ćete istinski početi privlačiti sreću.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije