Kako privući srodnu dušu?

Kako privući srodnu dušu?

Kako privući srodnu dušu?
  • Objavljeno: Petak, 06.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Ponekad se čini da smo neprestano u potrazi za srodnom dušom. Kroz život idemo s nizom očekivanja i pretpostavki o tome koje osobine bi naša srodna duša trebala imati. Trebate znati da srodnu dušu ne možete pronaći, već samo privući.

Budite sretni

Sreća je zarazna. Dobro raspoloženje i smijeh nas privlače. Osobe koje su sretne neprestano privlače ljude u svoj život. Kada podignemo svijest na višu razinu i naučimo biti sretni, tada ćemo početi privlačiti sve što želimo. Nitko ne želi biti u nezdravom odnosu s osobom koja ne može biti sretna potpuno sama.

Istražite mitove i zablude o srodnim dušama!

Budite iskreni

Znate li što želite od partnera? Koje su to karakteristike koje vas mogu privući? Težite tome da upravo te karakteristike i posjedujete. Srodnu dušu ne možete privući ako život bazirate na iluzijama i lažima. Morate biti iskreni prema sebi i odani vrijednostima u koje vjerujete.

Nemojte pristajati na manje

Ne možete privući srodnu dušu ako osjećate prazninu koju pokušavate ispuniti ispraznim stvarima i druženjima s osobama koje vam ne znače ništa. Svemir ne može poslati srodnu dušu dok god se držite za nekoga za koga znate da nije dobar za vas. Prestanite se bojati usamljenosti i naučite biti potpuno sretni i kada ste sami.

Zacijelite rane iz prošlosti

Ne možete privući zdrav i sretan odnos ako se još uvijek borite s ranama iz prošlosti. Ne možete unijeti ljubav ako se još uvijek vežete za osobu iz prošlosti koja nije dobra za vas. Osim toga, pravu osobu ne možete privući ako ste još uvijek fokusirani na osobu koja nije dobra za vas.

Prepoznajte svoju karmičku i srodnu dušu!

Naučite se zabavljati

Morate znati zabaviti se potpuno sami kako biste tu sreću i zadovoljstvo mogli podijeliti s nekim drugim. Na srodnu dušu gledajte kao na nekoga tko će u vaš život donijeti dodatnu sreću i zadovoljstvo, a ne na nekoga o kome ovise vaša sreća i zadovoljstvo.

Oprostite sebi i drugima

Zašto je opraštanje važan proces u privlačenju srodne duše? Zato što oprostiti znači biti slobodan. Opraštanjem podižete svoju energiju na jednu višu razinu i prestajete osjećati bol. Opraštati ne znači napraviti uslugu nekome, već samome sebi.

Oslobodite se svih očekivanja

Niti jedan budući odnos neće biti isti kao prijašnji. Očekivanja su ono što nam onemogućava put prema pravoj ljubavi. Očekivanja su opasna i kontroliraju um. Ne možete očekivati savršenstvo. Privući ćete samo ono što je nalik vama. Ako ste puni ljubavi, onda ćete privući ljubav. Slično privlači slično. Zapamtite da se nikada ne možete razočarati ako nemate očekivanja.

Upoznajte 5 stvari koje se dogode kada upoznate svoju srodnu dušu!

Slušajte svoju intuiciju

Vaša intuicija je poput unutarnje vodiča. Može vas uputiti u sve ono što vam je potrebno. Ako se ne osjećate dobro u prisutnosti neke osobe, onda ta osoba nije dobra za vas. Slijedite taj unutarnji osjećaj. Intuicija će vam dati do znanja kada se u društvu osobe koja je dobra za vas i tada ćete znati da je ta osoba vaša srodna duša.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije