Što trebate znati ako ste zaljubljeni u povučenu osobu?

Što trebate znati ako ste zaljubljeni u povučenu osobu?

Što trebate znati ako ste zaljubljeni u povučenu osobu?
  • Objavljeno: Nedjelja, 15.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Povučene osobe su osjetljive duše koje žude za ljubavlju jednako kao i ostali. Svatko voli na drugačiji način, pa i povučene osobe. Donosimo vam nekoliko činjenica s kojima se trebate upoznati ako ste zaljubljeni u povučenu i sramežljivu osobu.

Potrebni su im trenuci tišine

Oni su tihi, ali glasovi unutar njihovog uma nisu. Neprestano razmišljaju i treba im jako puno vremena da procesuiraju sve misli. Nisu im potrebne riječi da bi osjetili ljubav. Jedino što im je potrebno je vrijeme kada mogu biti svoji. Uživaju u mirnim trenucima ispunjenima tišinom.

Saznajte što horoskopski znakovi traže u ljubavi!

Mogu izaći iz svoje zone komfora zbog ljubavi

Mogu napraviti iznimku i biti drugačiji i otvoreniji. To će napraviti samo za osobe do kojih im je stvarno stalo. Ako su pristali s vama otići na neki tulum, najmanje što možete napraviti je dopustiti im idući uživanje u tišini i samoći dan poslije.

Otvaraju se samo posebnim osobama

Ako su vas odabrali, onda smatraju da ste vrijedni rizika. Smatraju da ste zavrijedili upoznati njihovu pravu osobnost. Za njih je ovo nezavidan položaj i osjećaju se ugroženima, stoga budite pažljivi.

Provjerite koje su kvalitete potrebne za ostvarenje prave ljubavi!

Cijene kada ih slušate

Za njih je to pokazivanje ljubavi. Uvijek će prvo razmisliti prije nego nešto kažu. Ako su vam nešto rekli, možete biti sigurni da je to potpuno istinito. Riječi ne doživljavaju olako. Kada komuniciraju, znaju da je važno prenijeti svoje misli tako da ih najbolje shvatite. Jako dobro slušaju i isto očekuju od drugih.

Nisu distancirani po pitanju ljubavi

Voljeti povučenu osobu znači da ćete vrlo često imati osjećati kao da ne pripadate njihovom svijetu. Uvijek su u svom malom svijetu ali ne zato što ne znaju voljeti, već zato što im je to prijeko potrebno.

Saznajte što se uistinu događa kada smo zaljubljeni!

Uglavnom se zaljubljuju u otvorene i komunikativne osobe

Dive se i istovremeno zavide otvorenim i komunikativnim osobama. Ostaju začuđeni dok promatraju kako svakoga šarmiraju i kako lako osvajaju. To ih istovremeno privlači i straši. Na otvorene i komunikativne osobe gledaju kao na nešto što nikada neće biti i boje se da će dosaditi partneru.

Vole se zabavljati

Samo zato što nisu puni energije i hiperaktivni ne znači da se ne vole smijati i zabavljati. Povučene osobe imaju odličan smisao za humor koji izlazi na vidjelo samo ako su okruženi osobama kojima vjeruju.

Provjerite 8 uzbudljivih činjenica o seksu i ljubavi!

Žele znati da ste sretni

Znaju da su drugačiji ili se barem osjećaju kao da jesu. Ne očekuju da svi budu poput njih ni da svi uživaju u istim stvarima. Žele usrećiti partnera i zadovoljiti njegove potrebe.

Najnovije

Najčitanije