Otkrivamo što muškarci stvarno misle o seks igračkama!

Otkrivamo što muškarci stvarno misle o seks igračkama!

Otkrivamo što muškarci stvarno misle o seks igračkama!
  • Objavljeno: Petak, 23.02.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Seks i veze

Muškarci itekako razmišljaju o seks igračkama, ali ne na način na koji žene to očekuju.

Nekima je izrazito zanimljivo i privlačno zamišljati ženu koja koristi seksualna pomagala, a neki ih čak i sami posjeduju.

Zašto muškarci nerado iskazuju svoje pravo mišljenje o seks igračkama i što se ne usude pitati, saznajte u nastavku.

1. Muškarac nikada neće priznati da posjeduje seks igračku.

Slobodno možemo reći da se u ovom slučaju radi o dvostrukim mjerilima. Naime,ne zvuči isto kada žena prizna da posjeduje seks igračku i kada se na to odluči muškarac.

Otkrijte koje poze mogu produljiti seks!

Međutim, postoje brojna seksualna pomagala za muškarce koja mogu u seksualni odnos unijeti dodatnu zabavu i užitak. Nemojte se čuditi ako naknadno otkrijete da vaš partner ima seks igračku. To je nešto što nije lako spomenuti ni na 100. spoju, a kamoli na prvom.

2. Skeptični su po pitanju korištenja seks igračaka.

Obzirom da muškarci imaju manje iskustva sa seks igračkama, postoji mogućnost da neće odmah pokazati oduševljenje kada mu predložite da isproba neku od njih.

Imajte na umu da muškarci seks igračke mogu doživljavati kao nešto potpuno novo i strano i radi toga pristupajte polako s takvim idejama.

3. Možda su ljubomorni na vaš vibrator?

Iako se čini pomalo smiješnim, osjećaje je teško racionalizirati. Mnogi muškarci misle da ćete se radi seks igračaka udaljiti od njega ili strahuju da vas igračka zadovoljava više nego što vam oni to mogu priuštiti.

Otkrivamo tajne koje muškarci žele da znate o oralnom seksu!

4. Korištenje igračaka služi za „varanje“.

Muškarci ponekad smatraju da seks igračke služe kao pomagala za one dana kada im nije do spolnog odnosa. Ovo je idealan trenutak da ga naviknete na upotrebu vibratora ili nekog drugog seksualnog pomagala.

5. Zanima ih kako čistite seks igračke!

Muškarci se često pitaju kako održavate higijenu seks igračaka! Perete li ih u perilici suđa? Ili ih potopite u neku sterilnu tekućinu? Postoje li posebne krpice za održavanje higijene? Puno je pitanja koje muškarce muče, ali se ne usude pitati.

6. Kada je pravi trenutak za korištenje vibratora?

Muškarci lako i spontano počinju masturbirati, no nisu sigurni kada je najbolje vrijeme za upotrebu vibratora. Koristite li ih za zagrijavanje tijekom predigre ili tijekom odnosa? Zanima ih postoji li određeni trenutak u kojem „nastupaju“ seks igračke?

Otkrivamo seksualne fetiše koji će vam pomutiti razum!

7. Ne žele biti iznenađeni usred odnosa!

Možda nije najbolja ideja partnera iznenaditi seksualnom igračkom usred odnosa, pogotovo ako ju namjeravate upotrijebiti na njemu.

Pokušajte prvo saznati je li vaš muškarac uopće sklon eksperimentiranju.

8. Vole vas zamišljati kako masturbirate.

Muškarci vole gledati žene dok masturbiraju i to je možda najbolji trenutak da mu pokažete na koji način možete koristiti seks igračke i koliko u njima zaista uživate. To će ga ohrabriti u eksperimentiranju!

9. Zanima ih što sve postoji i što točno posjedujete!

Ok, vibrator i lisice im nisu više toliko strane. Ali, štipaljke za bradavice? Morate li imati službenu dozvolu za njihovo korištenje?

Ako volite koristiti seks igračke, upoznajte svog muškarca s tom činjenicom. Pristupajte mu s dozom opreza i pokušajte mu objasniti kako one služe za obostrani užitak.

Sretno!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije