Vodič za oralni seks

Vodič za oralni seks

Vodič za oralni seks
  • Objavljeno: Petak, 08.11.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Oralni seks mnogo govori o onome što mislimo o seksu općenito. Ako osoba voli davanje i primanje oralnog seksa, ona je senzualna, brižna i spontana u krevetu.
Nasuprot tome je osoba koja osjeća napetost pri pomisli na oralni seks koja je obično rezervirana kada je u pitanju seks.

Vodič za oralni seks za žene

Nekim ženama je oralni seks neugodan, ali osnove su prilično jednostavne. Postoje savjeti i trikovi kako pružiti oralni seks da bi njemu pružili ugodu, a sebi to iskustvo učinili manje neugodnim.

Lubrikacija

Što više sline, on će više uživati. Pokušajte sakupiti slinu u ustima prije nego što stavite penis u usta - više lubrikacije, bolje iskustvo.

Dobar položaj

Na isti način kako njegov položaj može promijeniti doživljaj kada vam pruža oralni užitak, isto vrijedi i za vas kada to radite njemu.

Možete ga leći na krevet i kleknuti iznad njega, ali postoje i druge poze koje mogu biti bolje.

Ključ za dobar oralni seks su obje ruke na raspolaganju, pa zašto ne biste sjeli na stolicu ili rubu kreveta, a on neka stane ispred vas. Ovo vam također omogućava da kontrolirate dubinu penetracije.

Možete i probati klasičnu pozu i kleknite pred njim. Neke žene će ovu pozu smatrati ponižavajućom, ali dopušta vam da koristite obje ruke i tako cijelu stvar učinite još ugodnijom.

Kako početi

Bez obzira što vam rekli, muškarac je najosjetljiviji na vrhu penisa, a ne cijelom dužinom, stoga se koncentrirajte na vrh penisa.

Polako kružite jezikom oko vrha njegova penisa, a zatim zatvorite vaše usne oko njega i klizite prema dolje.

Sada lagano uvlačite i povremeno kružite jezikom preko vrha opet, dok se krećete gore i dolje.

Ako stavite ruku oko njegova penisa i povlačite gore i dolje zajedno sa ustima, pojačat ćete njegov užitak.

Koristite ruke

Držite penis sa rukama, a ne sa ustima. Dok mu pružate užitak ustima, rukom se posvetite testisima što će intenzivirati doživljaj. I vjerujte nam, ako će uživati, znat ćete.

Nemojte samo dodirivati testise, slobodnom rukom lagano dodirujte bilo koju njegovu erogenu zonu i to će njegov užitak učiniti boljim.

Imajte ritma

Kada se približi orgazmu, pazite da ne ubrzate previše zato održavajte isti ritam.

Ne brzajte da se ne bi morali zaustaviti prije nego što on svrši. Potrebno je ubrzati pokrete ruku, a ne usta, jer vas tako neće boljeti vrat.

Što ako ne volite oralni seks

Pokušajte prvo sa zajedničkim tuširanjem i nastavite sa oralnim seksom ako želite.
Sve je u kontroli - i morate ju imati. U bilo kojoj od ovih poza u mogućnosti ste zaustaviti partnera ako vam nešto ne odgovara.
Ako on pokušava držati ili gurati vašu glavu, prestanite odmah i recite mu da to ne čini.
Ako ne želite da vam partner svrši u usta ili po licu, kada je partner blizu orgazma odmaknite se i dovedite ga do orgazma rukom.

Vodič za oralni seks za muškarce

Ako želite oralni seks, a vaš partner to ne radi dovoljno dobro, onda je vrijeme da preuzmete inicijativu i pomognete mu.

Recite mu da uspori

Pogreška mnogih muškaraca je zaletavanje ravno do vašeg genitalnog područja. Ako mu kažete da prije samog oralnog seksa polako ljubi i druge dijelove vašeg tijela, onda će graditi iščekivanje i uzbuđenje. Usmjerite ga prema drugim dijelovima tijela, kao što su bradavice, unutarnja strana bedara, leđa ili vrat.

Promijenite pozu

Ne mora klečati između vaših nogu kako bi dobili najbolji rezultat. Jedna od metoda poznata je pod nazivom Kivin metoda.
Žena leži na leđima dok ležite uz nju. Položite dva prsta sa obje strane klitorisa i lagano prelazite jezikom naprijed-nazad duž klitorisa. Mnogi muškarci idu ravno na vrh klitorisa, što to je pogrešno. Polako povećajte svoju brzinu. Dozvolite joj da se otpusti mentalno. Kako se ona bliži orgazmu, koncentrirajte se na vrh klitorisa.

Ili, zašto ne bi muškarca legao na krevet, a vi kleknite prema zidu iznad njegovih usta. Na ovaj način možete kontrolirati intenzitet i povući se bliže, ako želite.

Pokažite mu kako

Većina muškaraca ne zna najbolji način kako iskoristiti jezik, pa zašto mu ne biste pokazali? Uzmite njegovu ruku i jezikom na dlanu mu pokažite što vam najviše odgovara.

Uputite ga

Recite mu što želite. Koristite jasne, jednostavne upute poput: 'sporije', 'jače', 'brže'.

Način na koji pomičete tijelo je još važniji. Primaknite se, ako želite jači osjećaj ili udaljite se, ako vam je prebrzo ili pregrubo.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije