Muškarci savjetuju žene: ne vjerujte u ovih 6 mitova o oralnom seksu

Muškarci savjetuju žene: ne vjerujte u ovih 6 mitova o oralnom seksu

Muškarci savjetuju žene: ne vjerujte u ovih 6 mitova o oralnom seksu
  • Objavljeno: Subota, 31.08.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Oralni seks je užitak samo za muškarce, ne može se pokvariti, a ljudi s osjetljivim grlom u oralnom seksu ne mogu uživati - samo su neki od mitova koje smo prikupili o omiljenom seksualnom činu gotovo svakog muškarca, a koje su podijelili stručnjaci ruskog centra za obuku "Seks. RF". No, krenimo redom…

Svi znaju kako se to radi

Uživati u oralnom seksu obožavaju gotovo svi muškarci (više ili manje), stoga se čini da je vrlo lako pružiti zadovoljstvo na ovaj način. Unatoč činjenici da pokreti tijekom oralnog seksa izgledaju jednostavno, ova seksualna praksa može vrlo lako završiti kako nismo željeli.

Najčešće greške su:

  • pretjerivati ​​u korištenju zubi: naravno, možete ih koristiti, ali vrlo pažljivo
  • koristiti ujednačene, zapravo dosadne pokrete: zbog toga može doći do pada erekcije
  • često i iznenadno mijenjanje ritmova, a zatim se zaustavljanje u najnepovoljnijem trenutku.

Najlakši način da provjerite radite li "dobru stvar" je pitati partnera. A još bolje je za savjet pitati iskusnu prijateljicu koja vam može otkriti poneki koristan trik. Naime, muškarac vam može reći kako se osjeća, dok će vam druga žena lakše objasniti tehniku.

Rezerviran je samo za muškarce

Iako je namijenjen muškarcima i malo je vjerojatno da će ženu dovesti do orgazma, pružanje oralnog zadovoljstva muškarcu je vrlo uzbudljiva praksa za oba partnera: naravno, ako je pozitivno tretiramo. Oralni seks je, naime, trenutak maksimalnog jedinstva i povjerenja, mnogo intimniji od svih drugih vrsta intimnosti. Zadovoljstvo donosi činjenica da ste dobar partner i osjećaj da je njegova muškost u vašim rukama, odnosno ustima.

Nehigijenski je, nepristojno ili ponižavajuće

Svaka seksualna praksa je normalna ako se dogodi uz dobrovoljni pristanak oba partnera (ili više njih) i nije opasna po život. Seks može i mora biti raznolik, inspirirati vas da proučavate jedno drugo i da iskusite različite oblike užitka. Oralno milovanje je samo jedno od njegovih "alata". Što se tiče higijene, kada su oba partnera zdrava i tuš je u blizini pušenje je potpuno sigurno. Ako se oralni seks odvija bez prisile i uzajamno, u tome nema baš ništa ponižavajuće.

Postoje samo dvije vrste oralnog seksa

Kad govorimo o pušenju, obično se spominju duboko ili plitko pružanje oralnog zadovoljstva. U stvarnosti, pak, postoje i spominju se i druge tehnike, kao primjerice: prosvjetljenje, ubrzanje, milovanje jezikom, lizanje i mnoge druge. Da biste do toga došli jednostavno se trebate opustiti i prepustiti. I, naravno, tu i tamo "baciti oko" na koji film za odrasle ili prelistati seksualne enciklopedije i vodiče.

Oralni seks je koncentriran samo na penis

Oralno zadovoljavanje nije ograničeno samo na interakciju s partnerovim "partnerom" (čitaj penisom). Ne zaboravimo da postoje i druge erogene zone na muškom tijelu: bradavice, bedra, mošnje, prostata, nožni prsti. Morate ih pažljivo dotaknuti i obljubiti usnama i osluškivati kako vaš partner reagira na podražaje.

Pritom zaobiđite dvije osnovne greške:

  • ne koristite zube
  • ne koristite ruke

Zašto? Zato što će dodatna stimulacija zubima možda postići kontraefekt i njegova će želja zbog neugodnog osjećaja i/ili boli splasnuti, a stimulacija rukama mogla bi ga brzo dovesti do orgazma zbog čega bi vašoj seksualnoj igri mogao doći kraj (barem na nekoliko sati).

Osjetljivom grlu nema pomoći.

Osobama koje čak i četkajući zube imaju poriv na povraćanje, pušenje se čini kao nemoguća misija. Međutim, nije tako. Osjetljivost grla može se smanjiti, što vam može biti korisno ne samo u seksu, već i inače u životu. Da bi grlo bilo manje osjetljivo, potrebno je neko vrijeme baviti se onim osjetljivim dijelom jezika koji vam stvara probleme.

Počnite tako što ćete ga svaki dan dok perete zube protrljati četkicom - s vremenom bi se taj dio jezika trebao naviknuti na podražaje i prestati "smetati". Vrlo važno je ne forsirati. Oralni seks koji biste mogli pružiti partneru već nakon nekog vremena ne mora odmah biti dubok, neka bude plitak ili neka bude samo lizanje, s vremenom, ne prekinete li praksu trljanja osjetljivog dijela jezika, doći ćete možda i do tog.

Vezani sadržaj:

Najnovije

Najčitanije