Isprobajte Bodyshred slavne Jillian Michaels!

Isprobajte Bodyshred slavne Jillian Michaels!

Isprobajte Bodyshred slavne Jillian Michaels!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Bodyshred® je licencirani program metaboličkih treninga koje je patentirala Jillian Michaels, jedna od najuspješnijih svjetskih trenerica. Razlog njene velike popularnosti jest činjenica da svoj program radi zajedno s timom znanstvenika i stručnjaka koji žele u najkraćem mogućem roku ostvariti najbolje moguće rezultate. U tome su svakako jako uspješni.

Kao oblik metaboličkog treninga, Bodyshred® je prvenstveno namijenjen topljenju masnog tkiva, definiciji mišića, ubrzavanju metabolizma te cjelokupnoj transformaciji organizma u obliku dramatičnog povećanja zdravlja općenito te sportske izvedbe.

Treninzi su intenzivni i maštoviti, a ono što je velika prednost je to što svaka vježba ima i lakšu varijantu za one koji tek počinju trenirati. Trening traje oko 30 minuta, a podijeljen je u sekcije snage, kardio dijela te core vježbi. Vježbači vrlo brzo shvate zašto je Bodyshred® toliko popularan u svijetu, zašto daje takve rezultate i što to znači kad cijeli stručno-znanstveni tim stoji iza sastavljanja trenažnog procesa. Oni koji su ga probali kažu da je osjećaj nakon treninga potpuno drugačiji i vrlo brzo primijete da su “navučeni” i na taj osjećaj koji imaju poslije treninga i na rezultate koji su vrlo brzi. Naravno da, kao i kod svih metaboličkih treninga, i ovaj izaziva snažni EPOC (potrošnja i nakon trenažnog procesa) do 48 sati nakon treninga.

Bodyshred® i LeeZona Metabolički treninzi se ekskluzivno, za cijelu Hrvatsku, provode samo u Tower Fitnessu (Radnička cesta 80) svakim radnim danom u 19 i 20 sati te subotom u 11.

Više saznajte na www.tower-fitness.com i www.leezona.com!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije