Kako Angelina Jolie ostaje u formi?
Što jede Angelina Jolie?
Angelina se oslanja na kontroliranje veličine porcija. Nema šećera, samo organska, zdrava hrana.
Prestala je konzumirati hranu bogatu kalorijama kao što su pizza, pomfrit, sladoled i kolači. Umjesto toga, počela je konzumirati zdravu niskokaloričnu hranu za seksi figuru odmah nakon poroda.
Angelina, s druge strane, uživa u sojinom mlijeku, zelenom povrću i kuhanom mesu. Uz to, redovito vježba kako bi dobila maksimalnu korist iz prehrane. Angelina vježba 3 do 4 puta tjedno i voli uključiti mnogo različitih vježbi. Ona započinje trening na pokretnoj traci, uz kickboxing, jogu, sklekove i trening snage.
Njena prehrana se sastoji od povrća, svježeg voća, orašastih plodova i cjelovitih žitarica. Ograničen je unos crvenog mesa, masne hrane i proteina. Jede više manjih obroka i pije puno vode. Jolie jede niskomasnu prehranu s hranom pripremljenom na pari, plodove mora i povrće. Nikada ne jede stojeći, jede polako i sjedi na jastucima ili niskoj stolici, jer opuštanje prije obroka pomaže tijelu da apsorbira hranjive tvari učinkovito.
Primjer jelovnika Angeline Jolie
Ponedjeljak
Doručak: 200 g sira s medom, 1 dvopek, 1 banana.
Ručak: 200 g kelja (koji može biti kiselo), 50 g voća.
Popodnevna užina: mrkva.
Večera: kuhani krumpir, 3 rajčice.
Utorak
Doručak: 150 g jogurta, 1 banana.
Ručak: salata od 150 g krumpira, 1 repa s maslinovim uljem i limunom.
Popodnevna užina: 150 g cvjetače.
Večera: salata od kupusa, 1 dvopek.
Srijeda
Doručak: tost sa šunkom, 1 banana.
Ručak: 1 kuhani krumpir i 100 g gljiva.
Popodnevna užina: prepečenac s medom.
Večera: pire od ječma (80 g zrna).
Četvrtak
Doručak: 200 g svježeg sira, tost i 1 šalica mlijeka.
Ručak: 100 g kuhane riže.
Popodnevna užina: 2 rajčice.
Večera: 250 g kuhane govedine, zelena salata.
Petak
Doručak: 150 g jogurta sa 150 g voća.
Ručak: 50 g zobenih zrna.
Popodnevna užina: 100 g kuhanog krumpira.
Večera: 250 g pečene ribe, 250 g špinata.
Subota
Doručak: 150 g zobenih zrna, 1 kuhani krumpir.
Ručak: 100 g pilećeg mesa i 50 g špinata.
Popodnevna užina: 1 banana ili 1 kokos.
Večera: 1 kuhani krumpir i 150 g gljiva.
Nedjelja
Doručak: 50 g ječma, svježi prirodni sok i 1 tost.
Ručak: voće.
Popodnevna užina: slatki desert (ne više od 100 g).
Večera: dinstano povrće
Najnovije
Najčitanije
-
Recept dana
Čokoladni kolač s datuljama i orasima
1 h12345 -
Recept tjedna
Juneći gulaš s krumpirom
1 h12345 -
Recept mjeseca
Tjestenina s brokulom
30 min12345