Kako Angelina Jolie ostaje u formi?

Kako Angelina Jolie ostaje u formi?

Kako Angelina Jolie ostaje u formi?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.11.2010.
  • Broj pregleda: 4.781
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Subota: trbušni mišići

3 seta vježbi za trbušne mišiće na lopti

Lezite u položaj daske na loptu. Oslonite se na podlaktice i nožne prste koji su na podu. Podignite prsa od lopte tako da se gornji dio tijela oslanja na podlaktice. Zategnite trbušne mišiće i leđa držite ravno. Zadržite se u ovoj poziciji koliko možete. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

3 seta vježbi kretanja po lopti

Kleknite ispred lopte. Stavite podlaktice na loptu. Krećite se po lopti iz koljena, torzo i kukovi naprijed kada lopta ide od koljena. Držite kralježnicu u neutralnom položaju. Zadržite se u najudaljenijem položaju  par sekundi i vratite se u početni položaj. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

3 seta trbušnjaka na lopti

Naslonite se na loptu i držite obje noge čvrsto na podu. Stavite obje ruke iza glave za ravnotežu. Podignite gornji dio tijela prema gore i zategnite trbušne mišiće. Zadržite taj položaj, a zatim se polako spustite prema dolje. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

3 seta naizmjeničnog podizanja nogu

Lezite na pod licem prema dolje. Zauzmite poziciju za sklekove, ali se oslonite na podlaktice. Noge neka budu ravno iza. Samo podlaktice i nožni prsti trebaju dodirivati tlo u ovom trenutku. Sada zategnite trbušne mišiće, držite leđa ravno i podignite nogu. Ponovite s drugom nogom. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

3 seta vježbi za donji dio trbuha

Lezite na leđa, ruke stavite iza glave. Glavu i ramena malo podignite s poda. Podignite koljena u blagi luk prema glavi, pazeći da tijelo ostane na podu. Kada su koljena iznad prsa zadržite taj položaj, zategnite trbušne mišiće, a zatim spustite noge natrag dolje. Nemojte dopustiti da stopala dotaknu pod i zadržite napete trbušne mišiće. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

3 seta vježbi za istezanje leđa

Stanite na spravu. Držite ruke ravno ispred. Vaše tijelo formira ravnu liniju. Spustite torzo. Podignite gornji dio tijela dok ne bude paralelan s podom. U ovom trenutku, trebali biste imati blagi luk  leđa, a vaše lopatice trebaju biti zajedno. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Pripremite tijelo za plažu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije