Kako Angelina Jolie ostaje u formi?

Kako Angelina Jolie ostaje u formi?

Kako Angelina Jolie ostaje u formi?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.11.2010.
  • Broj pregleda: 4.781
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Petak: učvršćivanje donjeg dijela tijela

10 minuta zagrijavanja na traci za trčanje

3 seta čučnjeva na bosu lopti

Stanite s obje noge na bosu loptu i podignite ruke ispred sebe u širini ramena. Spustite kukove nazad kao da sjedate u stolicu, držeći leđa ravna. Spustite se što je moguće više, ali pazite da koljena ne budu preko nožnih prstiju. Nakon što ste se spustili na najnižu poziciju, polako se vratite u početni položaj pazeći da leđa ostanu ravna. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

3 seta vježbi s utezima za noge

Stanite s nogama u širini kukova s utegom u svakoj ruci. Iskoračite naprijed lijevom nogom i spustite tijelo dok koljeno ne bude savijeno najmanje 90 stupnjeva, a leđa ravna. Vratite se u početni položaj i ponovite s drugom nogom. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

3 seta vježbi za listove na lopti

Sjednite na loptu, leđa neka budu ravna, a utezi na vrhu bedara. Podignite pete od poda dok zatežete listove. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

3 seta podizanja ruku i nogu

Ruke su izravno ispod ramena i koljena su izravno ispod kukova. Leđa moraju biti ravna. Ispružite desnu ruku ravno ispred vas i lijevu nogu ravno iza vas u isto vrijeme. Vaša ruka i noga će biti paralelne s podom. Vratite se u početni položaj. Ponovite s drugom rukom i nogom. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

3 seta vježbi za tetive s loptom

Lezite na leđa, sa petama na lopti. Petama stisnite loptu, zategnite mišiće stražnjice i podignite kukove tako da vaše tijelo oblikuje ravnu liniju od nogu do ramena.

Odmah savijte koljena i kotrljajte loptu prema stražnjici. Istegnite noge i vratite loptu natrag, spustivši kukovi u početni položaj. To je jedno ponavljanje. Deset ponavljanja vježbe je jedan set.

5 minuta na traci za trčanje

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije