Rezultati Testeraja: Visoka ocjena i odlični komentari naših čitateljica za dodatak prehrani Vitalia D-manoza!

Rezultati Testeraja: Visoka ocjena i odlični komentari naših čitateljica za dodatak prehrani Vitalia D-manoza!

Rezultati Testeraja: Visoka ocjena i odlični komentari naših čitateljica za dodatak prehrani Vitalia D-manoza!
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.07.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Posljednji Testeraj je bio jedan od najdužih - naše čitateljice su 28 dana testirale dodatak prehrani Vitalia D-manoza, a njihovi su komentari izrazito pozitivni. Kao što naziv govori, osnovni sastojak je jednostavni šećer D-manoza. Riječ je o šećeru koji može biti djelotvoran kad je u pitanju održanje ravnoteže urinarnog sustava jer djeluje tako da na sebe veže Escherichiju coli, bakteriju koja je najčešći uzročnik urinarnih infekcija, te pomaže u njezinom izbacivanju iz organizma.

Bitno je naglasiti da su u ovom Testeraju sudjelovale žene koje su, u periodu od početka 2024. godine, barem jednom imale urinarnu infekciju.

Vitalia D-manoza je dobila ocjenu 4,7 (odličan)

Na temelju 28 recenzija prosječna ocjena naših čitateljica za dodatak prehrani Vitalia D-manoza iznosi 4,7 (odličan). Sve sudionice Testeraja su izjavile da bi ga preporučile osobama koje poznaju; 25 sudionica ga planira nastaviti koristiti, jedna je osoba rekla da će ga koristiti prema potrebi, jedna da će ga možda koristiti i dalje, a samo jedna da neće uopće nastaviti upotrebu.

Sve ispitanice su složne oko toga da Vitalia D-manoza dolazi u praktičnom pakiranju koje je osmišljeno kako bi doziranje i konzumacija bili što jednostavniji. Većina je pohvalila i okus, zadovoljne su i zbog toga što ne sadrži dodani šećer, kao i zbog toga što u sastavu ima vitamin B3 (niacinom) koji doprinosi normalnom funkcioniranju sluznice.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Jednostavno doziranje i konzumacija. Sviđa mi se i to što pakiranje sadrži doze za mjesec dana."

"Praktično za upotrebu. Također sam se osjećala dobro prilikom korištenja proizvoda."

"Od petnaeste godine se borim s konstantnim infekcijama, barem par puta godišnje, tako da bez ovog proizvoda moja kuća sigurno neće biti."

"Najviše mi se svidjela činjenica da održava normalnu funkciju urinarnog sustava te što je Vitalia D-manoza nevjerojatno ukusna."

"Svidjelo mi se pakiranje jer su male vrećice koje sam nosila na putovanje. Nekoliko komada. Ne zauzimaju puno mjesta u torbici s lijekovima."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije