Želite li besplatno isprobati dodatak prehrani Vitalia D-manoza? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati dodatak prehrani Vitalia D-manoza? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati dodatak prehrani Vitalia D-manoza? Prijavite se na Testeraj!
  • Objavljeno: Petak, 17.05.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Učestale urinarne infekcije kod žena nisu rijetkost, a ako ste ih i vi doživjeli, onda znate koliko nekad može biti teško riješiti ih se. S istim se problemom mučila i kolegica iz redakcije, koja sve donedavno nije znala što je ni na koji način djeluje šećer D-manoza, a pokazalo se da bi joj mogao pomoći.

Riječ je o jednostavnom šećeru koji djeluje tako da na sebe veže Escherichiju coli, bakteriju koja je najčešći uzročnik urinarnih infekcija, te pomaže u njezinom izbacivanju iz organizma. Iz tog razloga D-manoza može biti djelotvorna kad je u pitanju održanje ravnoteže urinarnog sustava, u što se uvjerila i naša kolegica, a zatim svoje dojmove opisala u recenziji.

Tijekom ovog Testeraja i vi imate priliku ispitati učinak šećera D-manoza jer smo za vas pripremili pakete koji sadrže dodatak prehrani Vitalia D-manoza*. Ako ga želite besplatno isprobati i ocijeniti, kliknite na link ili sliku ispod i ispunite prijavnicu za novi Testeraj.

Prijave traju do 24. svibnja, a izabrane sudionice Testeraja ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti putem maila ili pozivom na broj koji su ostavile u prijavnici. Kako biste povećali svoje šanse za sudjelovanje, ali i na vrijeme saznali informacije o idućim Testerajima, pridružite se Facebook grupi Testeraj!

Pravila Testeraja možete provjeriti na linku.

*Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije