Isprobala sam novi superzačin Vegeta & Spirulina, a pripremili smo pakete i za vas!

Isprobala sam novi superzačin Vegeta & Spirulina, a pripremili smo pakete i za vas!

Isprobala sam novi superzačin Vegeta & Spirulina, a pripremili smo pakete i za vas!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 16.10.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Podravka

Kategorija: Testeraj

Sjećam se da sam jednom, još prije nego sam prvi put probala spirulinu, pročitala da ima okus kao "gutljaj jezerske vode". Nije zvučalo primamljivo pa je trebalo proći još nekoliko godina dok se nisam odvažila isprobati je, a presudilo je to što sam iz dana u dan sve više nailazila na informacije o tome koliko je spirulina nutritivna. Laknulo mi je kad sam otkrila da nije tako lošeg okusa kao što sam očekivala, iako ima jednu zemljanu notu na koju se treba malo naviknuti. No, da prijeđem na stvar - Podravka ima novost u obliku neobične kombinacije Vegeta & Spirulina, a ja sam, sada već kao ljubiteljica spiruline, imala priliku isprobati je među prvima.

Uskoro ćete i vi imati priliku besplatno isprobati novu kombinaciju okusa Vegetu & Spirulina u sklopu rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

Ova je kombinacija odlična vijest za sve nas koji volimo eksperimentirati u kuhinji jer omogućuje da na jednostavan način obogatimo svoja jela "superhranom 21. stoljeća", kako se često opisuje spirulina, modrozelena alga s izuzetnim nutritivnim vrijednostima. Zbog ovog je dodatka nova inačica Vegete zelena, što unosi kreativnu energiju u pripremu jela, a uz to im daje novu dimenziju, savršen i zaokružen okus.

Budući da sam ranije spirulinu koristila samo kao dodatak prehrani u obliku tableta ili praha koji sam najčešće dodavala u smoothie, nisam bila sigurna kojim jelima bi Vegeta & Spirulina bila najbolji dodatak pa sam odlučila prvo isprobati recept za jednostavan umak od grčkoj jogurta i vrhnja. Nešto vrlo slično pripremam i inače uz pomfrit ili kao dodatak za sendviče pa me nije iznenadilo da mi se verzija s ovom kombinacijom začina svidjela.

Drugi put kad sam koristila Vegetu & Spirulinu odlučila sam je dodati u ramen jer korištenje algi u prehrani još uvijek djelomično povezujem s azijskom kuhinjom. Ali - budući da je to ispalo jako dobro, plan za idući vikend je skuhati neko klasično varivo, mislim da će to biti mahune, i vidjeti na koji način će Vegeta & Spirulina zaokružiti okus tog jela.

Ukratko, moj je dojam kako kombinacija spiruline i Vegete daje jelima najbolje s obje strane – dobrobiti spiruline i garanciju okusa iz Vegete. Vjerujem da će se ovaj začin svidjeti i onima kojima okus spiruline inače ne odgovara jer ga Vegeta ublažava i poboljšava. Kako biste se i sami uvjerili u to, za vas smo pripremili besplatna pakiranja Vegete & Spiruline, zato pratite naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja i prijavite se na vrijeme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije