Rezultati Testeraja: Violeta We Care Cotton Day&Night ulošci su oduševili naše čitateljice

Rezultati Testeraja: Violeta We Care Cotton Day&Night ulošci su oduševili naše čitateljice

Rezultati Testeraja: Violeta We Care Cotton Day&Night ulošci su oduševili naše čitateljice
  • Objavljeno: Četvrtak, 12.10.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Nakon testiranja koje je trajalo mjesec dana, završio je još jedan Testeraj. Ovog su puta naše čitateljice imale priliku isprobati i ocijeniti novost iz Violete - We Care Cotton Day&Night menstrualne uloške. Riječ je o jedinim debljim ulošcima na tržištu koji sadrže pamuk, a imaju veliku moć upijanja i zadržavanja tekućine pa se mogu koristiti i tijekom dana i tijekom noći. U ovom Testeraju su sudjelovale žene u dobi 20-40 godina, koje smo, nakon to su koristile uloške, zamolili da s nama podijele svoje iskrene dojmove.

Violeta We Care Cotton Day&Night ulošci su dobili ocjenu 4,6 (odličan)

Na temelju 95 recenzija, prosječna ocjena naših čitateljica za nove Violeta We Care Cotton Day&night uloške iznosi 4,6 (odličan). Gotove sve čitateljice koje su sudjelovale u Testeraju (njih 91) bi ove uloške preporučile ženama koje poznaju, 82 ispitanice ih svakako planiraju nastaviti koristiti, a nekoliko njih je naglasilo kako će ih koristiti povremeno, primjerice tijekom noći ili tijekom prvih dana menstruacije.

Na pitanje što im se najviše svidjelo kod Violeta We Care Cotton Day&Night uložaka, većina ispitanica je istaknula mekoću i udobnost, kao i moć upijanja. Neke od njih su istaknule kako im korištenje ovih uložaka ne izaziva iritacije, iako se inače susreću s tim problemom. Pohvalile su i veličinu uložaka, iako manji dio njih smatra kako su preveliki da bi se koristili tijekom svih dana menstruacije. Čak 89 žena je pozitivno ocijenilo to što pakiranje uložaka sadrži i maramice za intimnu njegu. Violeta We Care Cotton Day&night uloške pohvalile su i zbog odličnog prianjanja uz donje rublje.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Ulošci su mekani i prozračni, dovoljno dugački i ugodni, iako na prvi pogled djeluju malo debelo, odlični su i prezadovoljna sam!"

"Pokazali su se dobrima za prve dane i također preko noći za cijelo vrijeme trajanja mjesečnice. Maramice u pakiranju su pun pogodak, a i pakiranje mi se sviđa jer nema nepotrebnog šuškanja i plastičnog omota."

"Mekani su, i što mi je najvažnije - ne stvaraju nikakve iritacije poput nekih drugih uložaka."

"Udobni su, nisu previše debeli, mekani su i, što je najbitnije, ne pomiču se."

"U zadnje vrijeme su moje menstruacije dosta jake, zato su za prvi dan menstruacije i noći ovi ulošci su savršeni da budem maksimalno zaštićena. Dugački su i debeli te pokriju cijelu površinu donjeg rublja. U potpunosti upijaju bez izazivanja iritacije."

"Najviše mi se svidjela moć upijanja i vlažne maramice za higijenu intimnog područja."

"Na prvu sam mislila da će mi smetati jer su malo veći nego što sam koristila, ali nije bilo problema s njima. Dobro upijaju, nisu onako "plastični", nisam primijetila neugodne mirise."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije